csőkamera címkéhez tartozó bejegyzések

Csatorna kamerázás

Makacs,  gyakran visszatérő dugulások esetén lehet szükség a száloptikás csatornakamerázásra ( csatorna diagnosztikára ).Általában a csatornatörések, csatorna sülyedések, gyökérbenövések tehetik indokoltá a kíméletes beavatkozást. Amennyiben a spirálos duguláselhárítás és a magasnyomású mosatás sem oldotta mag véglegesen a problémát akkor jöhet szóba a kamerás vizsgálat. A kisfilm egy vízszintes alapvezeték belsejét mutatja meg, és a lehetséges hibaforrásokat tárja fel. Esetünkben: a sorozatos gyökérbenövéseket és a csatorna törés volt a sorozatos dugulások okozója.

Kezdőlap

Kedves Látogató,  gondolom azért kereste fel oldalunkat, mert segítségre van szüksége és a lakásában vagy a munkahelyén eldugult a lefolyó rendszer. Szinte minden háztartás csatornahálózatában  -  előbb vagy utóbb,  de szükségessé válik a duguláselhárítás,  azonban nem mindegy mennyiért és hogyan ! Vállalkozásunk első sorban Budapest és Pest megye  területén vállalja az azonnali, fix áras duguláselhárítást.

Most azonban szokatlan dologgal fog találkozni egy duguláselhárítással foglalkozó vállalkozás honlapján. Pár sorban összeállítottunk Önnek egy olyan hasznos kisokost ami az otthoni lefolyótisztításról és házi dugulás elhárításról szól. Tehát ha van kedve, olvassa végig és hátha sikerül házilag is… Akkor nézzük a leggyakoribb dugulásokat, melyek otthonunkban felléphetnek:

Mosogató duguláselhárítása házilag
Az már szinte köztudott, hogy a mosogatónk eldugulásának egyik kiváltó oka, hogy a kézi mosogatásnál felhasznált mosogatószer túl sok… (különösen, ha sűrű, fehér, balzsamos típusút használunk) a víz meg túl kevés, így ez a fáradt elhasznált mosogatószer, amely az idő elteltével, lerakódik a lefolyócső falán és duguláshoz vezethet. Ezért, javasolt bő meleg vízzel és kevés (átlátszó, adalékoktól mentes) mosogatószerrel mosogatni.

Mosogató gépünkbe is, váltogatva folyékony gépi mosogatószer használata javasolt, a tabletta mellett. De lássuk mit is tehetünk, ha már eldugult a lefolyórendszer. A szifon leszerelése és alapos kitisztítása legyen az első, amennyiben nem találtunk jelentősebb szennyeződést a szifonban, akkor sajnos a vezetékben található a dugulás. Ha a forróvizes átöblítés sem segített, akkor próbálkozhatunk még a kereskedelmi forgalomban könnyen beszerezhető dolgokkal, mint: kóla, vagy szódabikarbóna és ecet kombináció, esetleg valami lúgos lefolyótisztító anyag (Szi-Ti). Állítólag, a szódabikarbóna és ecet elegye a lefolyóba öntve, majd egy fazék forróvíz a leghatásosabb. Ha van takarítógépünk és elég nagy teljesítményű, megpróbálhatjuk azzal is visszaszívni a tartályba a dugulást okozó lerakódásokat.

Padlóösszefolyó duguláselhárítása házilag
Sok új építésű társasházban, már nem is építik be, mert “olyan divatja múlt, meg csúnya, meg büdös”. Csak egyszer legyen csőtörés, vagy kád dugulás…. de jó lett volna ha van. Ugyebár a padlóösszefolyó kettős funkciót lát el, egyrészt a kiömlő vizet képes elnyelni és lehetőséget biztosít, a kád vagy kézmosó “strangra” kötött szakaszának a tisztítására. Távolítsuk el összefolyónk fedelét, majd a bűzelzárást végző alkatrészeket. (pipa, buborék, szennyfogó kosár, dugó, stb.) Itt kevés sikerrel használhatunk csak lefolyó tisztítószereket, viszont, ha megvan az elmenő ág nyílása, már is használatba vehetjük a kiméretű csőgörényt (boltokban kapható, spirál 3-10 méter hosszú), amit, forgatva, ide-oda húzgálva használjunk. Ha megindult a dugulás itt is használjunk vízsugarat az átmosatásra a tusolócsőből, vagy ha nem ér el odáig, akkor egy vödör vizet lódítsunk utána.

Fürdőkád és zuhanykabin duguláselhárítása házilag
Eszünkbe ne jusson szétcsavarozni a a lefolyót, mert biztos, hogy a dugulást sem tudjuk megszüntetni és egy jövőbeni beázásnak is mi leszünk az okozói, mert láthatatlanul de szivárogni fog a leeresztőcsonk tömítése… Amit tehetünk: a hajszálak eltávolítása a kádnál, a zuhanynál a hajfogó alapos kitakarítása, majd egy bögre Nátrium-hidroxid és egy bögre víz. A lúgkő erős fehérje roncsoló ezért a bőrt, szőrt általában feloldja. Ezután még érdemes próbálkozni erős vízsugárral a zuhanyfejről, valamint finoman megpumpálni.

WC. csésze duguláselhárítás házilag
A WC csésze eldugulásának legfőbb oka, ha idegen tárgy (wc illatosító, ételmaradék, tampon, törlőkendő, túl sok papír) kerül bele. dugulás elhárító vegyszerekre kár akár egy fillért is költenünk, mert biztosan nem segítenek. Itt kizárólag a jó öreg WC. pumpát hívhatjuk segítségül. Úgy használjuk, hogy a csészét öntsük tele vízzel, hogy ha megindulna a pumpálás következtében a dolog akkor legyen víz utánpótlás bőségesen. A pumpálást soha ne erőből tegyük, hanem gyors rövid vibráló mozdulatokkal, és időnként rántsuk fel a punpát a garat aljáról. Ha nem volt túl messze a dugulás és ügyesek voltunk, már meg is indult a “cucc”…

Amennyiben ez a pár sor nem segített -  forduljon hozzánk bizalommal:

Duguláselhárítás Budapest összes kerületében fix áron. Duguláselhárítás Pest megyében kiszállási díj nélkül, garanciával. Kedvező árakkal.

Ami engem és munkatársaimat jellemzi:

  • Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.
  • Bontás és rombolás nélkül dolgozunk.
  • Korszerű gépeket és eszközöket alkalmazunk.
  • A hét minden napján dolgozunk.
  • A megbeszélt időben érkezünk.
  • Tiszta környezetet hagyunk magunk után.
  • 1 hóna garanciát vállalunk a duguláselhárításra.

Önt,  mint megrendelőt minden esetben pontos információval lássuk el a dugulást illetőleg.  A telefonos egyeztetés során tapasztalni fogja, hogy pontos, korrekt leírást fogok adni a munkafolyamat várható idejéről és díjáról.

Mitől alakulnak ki a dugulások ?

Kivitelezési problémáktól,  idegen tárgyak a lefolyóvezetékben,  illetve a leggyakoribb ok, a használatból fakadó dugulás.  Vállalkozásunk fő profilja a beltéri dugulások megszüntetése,  legyen szó :  WC. vezeték,  mosogató,  kézmosó,  padlóösszefolyó, kád vagy zuhanytálca dugulásról.

Valószínűleg, Ön már tudja, hogy a reklámszövegekkel beharangozott lefolyótisztító szerek hatása igen csak korlátozott,  ezért a tökéletes duguláselhárítást kizárólag a mechanikus úton történő csőtisztítás és csőmosatás garantálja.  Igény esetén csőkamerás vizsgálatra is szükség lehet,  melyet természetesen biztosítunk

Nyugdíjasoknak és diákoknak kedvezményt adok a munkadíjból !

Beltéri és kültéri lefolyó vezetékek időszakos karbantartása és tisztítása, fix áron, garanciával Budapesten és Pest megyében. Igény esetén munkatársaink a csőcserét és felújításokat is megoldják. Weboldalunk további bejegyzéseiben rengeteg hasznos információkat szerezhet a  dugulásokról és az  otthoni duguláselhárítással kapcsolatban

Lefolyótisztítás Budapest összes kerületében és Pest megye teljes területén, garanciával, higiénikusan, bontás nélkül. Beltérbe és kültérben.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében – gyorsan, tisztán, garanciával.  Kedvező árak, higiénikus munkavégzés, pontos megjelenés.  Duguláselhárítás, most akciós árakkal !

Így előzzük meg a dugulást:

1.  Mosogató gépünkbe használjuk  folyékony gépi mosogatószert.
2.  Kézi mosogatáshoz ne használjunk balzsamos,  mosogatószert.
3.  Kézmosó és mosogató  szifonjainkat legalább 6 havonta takarítsuk ki.
4.  A WC. csészébe ne dobáljunk bele ételmaradékot soha.
5.  Műanyag WC. illatosítót ne használjunk, mert dugulást okozhat, ha bepottyan.
6. Műanyag szűrőt, a mosogatónál csak ritkán használjunk, mert csökkenti a víz áramlását.
8. A vízben jobban oldódó toalettpapírt használjunk, ami kevésbé tud lerakódni.

Duguláselhárítás – Budapest kiemelt kerületeiben:

Lefolyótisztítás III. kerületben – Óbudán,  csatorna hálózatok időszakos karbantartás a IV. kerületben – Újpesten,   kondenzvíz vezetékek tisztítás az V. kerületben – belvárosban,  mosdó duguláselhárítás VI. kerület – Terézváros,  mosogató duguláselhárítás VII. kerület – Erzsébetváros, WC. dugulás megszüntetés a VIII. kerületben – Józsefváros,  padlóösszefolyó dugulás elhárítás a IX. kerületben – Ferencváros, zuhanytálca dugulás megszüntetés X. kerület – Kőbánya, csatornaszag megszüntetés XI. kerület, duguláselhárítás XII. kerület, kád és zuhanyzó dugulás elhárítás XIII. kerület – Angyalföld,  zuhanytálca duguláselhárítás XIV. kerület – Zugló, dugulás elhárítás XV. kerület, lefolyótisztítás Rákospalotán és Újpalotán  kültéri dugulások megszüntetése a XVI. kerületben.

Duguláselhárítás Budapesten – garanciával, fix áron. Duguláselhárítás Pest megyében kiszállási díj nélkül, kedvező árakkal, azonnal.