A csatornaszag okai – a fürdőben, zuhanyzóban, wc.-ben.

A csatornaszag okai – a fürdőben, zuhanyzóban, WC.-ben.
Az első és legfontosabb, hogy bízza szakemberre a csatornaszag okának felderítését. Ne kezdjen el mindent felhipózni, esetleg szerelvényeket lecserélni vagy bontani. Rengeteg esetben, csak kisebb munkálatok és minimális anyagi ráfordítás szükséges a kellemetlen szagok megszüntetéséhez.

Kellemetlen szagok a fűrdőszobában
Kellemetlen szagok a fürdőszobában


A kellemetlen szagok forrásának főbb okai:

1. Nyitott csatornarendszer. Tehát valamely ponton nem zár hermetikusan a lefolyóhálózat.
2. Strangszellőző hiánya. Nagyobb mennyiségű vízleeresztéskor vákuum hatás lép fel a bűzelzáróban.
3. Szagelszívó hibás beépítése. Első sorban, többszintes épületeknél fellépő jelenség.

1. Mit is jelent a nyitott csatornarendszer ? Valamelyik tömítés, bűzelzáró, csőalkatrész sérült vagy hiányos. Gyakran érinti a WC. ültetőgumit, a padlóösszefolyó bűzelzárót valamint a hibásan szerelt mosogatógép és mosógép bűzelzárót.

2. Egy emeletnél magasabb épületekben erősen ajánlott a strangszellőző beépítése, melynek funkciója – az emeleti szinttől lezúduló nagyobb mennyiségű víz keltette vákuum megakadályozása. A strangszellőző (légbeszívó) biztosítja a levegő utánpótlást, hogy ne rántsa ki a (WC. csésze bűzelzáróból, zuhany szifonból, padlóösszefolyóból) a vákuum a vizet.

3. Ritkán, de rosszul beépített WC. szagelszívó is okozhatja. Vagy el van dugulva, vagy áramlástechnikai problémák vannak.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Csatornaszag felderítése és okai a fürdőben, zuhanyzóban, WC.-ben. Lefolyótisztítás, fertőtlenítés – non-stop.

Csatornatisztítást is vállal a vízvezeték szerelő budapesti csoportunk Pest megye területén.Kitisztítjuk a csatornákat, elhárítjuk a dugulást, és zsírtalanítjuk a lefolyó vezetékeket. Kitisztítjuk a csatornákat, elhárítjuk a dugulást, és zsírtalanítjuk a lefolyó vezetékeket. Amennyiben csatornatisztítást szeretne végeztetni, jelezze ezt nekünk, és vízvezeték szerelő munkatársaink gyorsan és szakszerűen elvégzik az Ön által igényelt munkálatokat.