A dugulásokról

A dugulásokról
A beltéri dugulások kialakulását főként az alul méretezett csőátmérők,  a korlátozott meleg víz vételi lehetőség,  a túlzott mosószer használat,  majd végül az emberi figyelmetlenség okozhatja.  A wc. dugulásokat főként a beleejtett illatosító, felmosórongy intim betét,  higiéniás törlőkendő,  fültisztító pálcika,  és ételmaradék okozza.  A mosogatók eldugulásáért a háziasszonyok túlzásba vitt mosogatószar felhasználása és a hideg vizes mosogatás okolható.  A zuhanyzók,  kádak dugulását a hosszú haj és a különféle habfürdők és tusfürdőkből származó lerakódás okozza.

WC. illatosító - dugulást okozhat.
WC. illatosító – veszélyes !

A kültéri dugulások kialakulását a lefolyócső törések,  repedések,  süllyedések,  gyökérbenövések, elzsírosodások  valamint az elöregedett fogadó és fordítóaknák állapota okozza.  Az esőcsatornák dugulását a falevelek,  ágak,  cserépdarabok,  por,  és homok okozza.  Fontos  – az emésztő szintjét rendszeresen ellenőrizzük,  mert a megtelt emésztőből,  a csőbe visszaúszó  szenny is okozója lehet egy komolyabb dugulásnak.

Gyökér a csatornában
Gyökér a csatornában

Amit azért tudnunk kell,  –  a dugulások  általában egy hosszabb folyamat eredménye képen jönnek létre, aminek természetesen megvannak az előzményei és a jelei is.  Mint kellemetlen szagok a lefolyóból, bugyborékoló hangok és a megszokottnál lassabb vízlefolyás.  Az események végkifejlete általában a duguláselhárítás.

A mi duguláselhárító szolgáltatásunk nem csak a vezetékek és lefolyók kitisztítását szavatolja, de minden elvégzett munkára 30 napos garanciát vállalunk.  Minden a munkával kapcsolatos információt előre közlünk a telefonos megbeszélés alkalmával. Tanácsadásért vagy egyéb információért hívja ügyfélszolgálatunkat.

Duguláselhárítás Budapest összes kerületében és Pest megyébe – garanciával.Gyors kiszállás,  rendkívül kedvező árak – hétvégi ügyelettel. Gyorsan, olcsó árakkal. Garanciát vállalunk az elvégzett  munkára, nincs bontás.

Nagy teljesítményű ipari duguláselhárító gép - RIDGID
Nagy teljesítményű ipari duguláselhárító gép – RIDGID

Duguláselhárítás Budapesten – garanciával – olcsón –  fix áron !

Csatorna tisztítás I. kerület – Vár területén, Duguláselhárítás a II. kerületben, lefolyótisztítás III. kerületben – Óbudán,  csatorna hálózatok időszakos karbantartás a IV. kerületben – Újpesten,  klíma lefolyó tisztítás az V. kerületben – belvárosban,  mosdó duguláselhárítás VI. kerület – Terézváros,  mosogató duguláselhárítás VII. kerület – Erzsébetváros, WC. dugulás megszüntetés a VIII. kerületben – Józsefváros,  padlóösszefolyó dugulás elhárítás a IX. kerületben – Ferencváros, mosogató dugulás megszüntetés X. kerület – Kőbánya, csatornaszag megszüntetés XI. kerület, duguláselhárítás XII. kerület, kád és zuhanyzó dugulás elhárítás XIII. kerület – Angyalföldön és az Újlipótvárosban,  kézmosó és mosdó duguláselhárítás XIV. kerület – Zuglóban, dugulás elhárítás XV. kerület, duguláselhárítás Rákospalotán, Pestújhelyen és Újpalotán kültéri dugulások megszüntetése a XVI. kerületben.

Ami duguláselhárító munkánkat jellemzi:
Nincs külön kiszállási díj. Minden elvégzett munkára 1 hónap garanciát vállalunk. Modern gépekkel dolgozunk. Minden kollégánk képzett vízvezeték szerelő szakember. Hétvégén és munkaszüneti napokon is rendelkezésre állunk. Rendet és tisztaságot hagyunk magunk után. Csatorna kamerázás, fertőtlenítés, vízvezeték szerelés és lefolyó szerviz szolgáltatások Pest megye teljes területén és Budapest kerületeiben. Tisztelt Látogató, minden megkeresést örömmel veszünk, és legjobb tudásunk szerint teljesítünk. A kiszállás mindig a megbeszélt időben történik. Az árak tekintetében itt érdeklődhet: Duguláselhárítás árak.

Lefolyótisztítás és duguláselhárítás szakszerűen – Budapest egész területén azonnal. Épületen belüli és kívüli csatorna hálózatok tisztítása. Non-stop nyitva tartás – hétvégi felár nélkül. Nyugdíjasoknak és diákoknak kedvezmény a munkadíjból. A legolcsóbb duguláselhárítás Budapesten.

A duguláselhárítás szolgáltatásunk segítségével egyszerre megelőzi és ápolhatja, sőt javíthatja az egyes vezetékek és a lefolyók állapotát, amely meghosszabbítja azok élettartamát.Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mi mindent kell elviselniük ezeknek a vezetékeknek és lefolyóknak, ezért gyakran előfordul, hogy még a minimális erőfeszítésekről is megfeledkezünk. A duguláselhárítás szolgáltatásunk megszünteti a lefolyók, légkondicionálók, vezetékek, fürdőkádak, és WC -k dugulási problémáit. Kérdéseire választ kaphat, ha meglátogatja honlapunkat vagy rendelkezésére állunk akár telefonon is. A duguláselhárítás szolgáltatásunk segítségével bármilyen dugulási problémát meg tudunk szüntetni, döntse el ön, hogy melyik értelmezésben szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást.