Csatornakamerázás Budapest

A könnyebb dugulásokat magunk is elháríthatjuk különböző házi praktikákkal: önthetünk például sót, ecetet, szódabikarbónát, bóraxot, trisót vagy sütőport a lefolyóba, hogy eltávolíthassuk a cső oldalán megtapadt szennyeződéseket. Leggyakrabban az étel- vagy szappanmaradék, a vízkő, a hajszálak vagy a körömdarabkák dugítják el a csöveket. Ezen házi parktikák kizárólag a kisebb beltéri dugulásoknál alkalmazhatjuk.

A komolyabb duguláshoz, amelyet magunk nem tudunk rövidebb idő alatt elhárítani, hívjunk szakembert, hogy megelőzhessük a még nagyobb bajt. Amennyiben olyan makacs és visszatérő dugulásról van szó, amely csőgörény vagy magasnyomású eljárás alkalmazásával sem szűnik meg, illetve időről időre visszatér, a szakemberek csatornakamerázást alkalmaznak. Ennek segítségével ugyanis pontosan meg lehet állapítani az eldugult csőszakasz helyét, így a jövőben a nehezen felderíthető dugulás is elhárítható, vagy a sérült csőszakasz kicserélhető.

A kamerás csatornavizsgálattal, vizesedéseket, sülyedéseket, és visszatérő dugulások forrását ismerhetjük meg. A csatornadiagnosztikai eszköz leggyakrabban, 63 és 300 mm csőátmérőnél alkalmazzuk.

Szolgáltatási területeink:

Budapesten: I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület. Valamint Pest megye teljes területén.

Duguláselhárítás Budapest összes kerületében. Csatornakamerázás Budapesten. Lefolyótisztítás Pest megyében. Kedvező árak, azonnali kiszállás, garancia vállalás a munkára. Non-stop, hétvégi ügyelettel!

Lefolyótisztítás, gyökértelenítés, aknatisztítás – Budapesten

Csatornakamerázás Budapest
Szavazzon!