Duguláselhárítás biztosítás

Egyre többször merül fel a kérdés munkáink során, hogy vajon fizet-e a biztosító a bekövetkezett káreseményre ? Az első és legfontosabb, hogy alaposan tanulmányozzuk át meglévő lakásbiztosítás szerződésünket, hogy a dugulás :

Biztosítás dugulás esetére
Biztosítás dugulás esetére

 

biztosítási eseménykén szerepel-e benne ? Amennyiben nem, akkor érdemes lesz bevenni a szerződésbe, vagy ha nem lehetséges, akkor biztosítót váltani.

Ha alkusznál kötünk lakás vagy üzlet biztosítást, nagyon járjuk körül a témát, mert a “duguláselhárítás biztosítást” csak kevesen ismerik. Amit fontos még tudnunk: általában, ha a szerződés külön nem tér ki rá, akkor a biztosító nem fizet. Ezen felül limitálva van a káreseményre kifizethető összeg és a gyakorisága is. Viszont aki lakásbiztosítás megkötésén gondolkodik a jövőben, minden képen vegye bele a “dugulás biztosítás opciót“.

Biztosítónként más-más ára van ennek az opciónak.

Miért is kell ennyire alaposan körbejárni ezt a témát ?
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak a mosogató vezetéke dugul el, aminek a tisztítási költsége, minimális. Társasházaknál vannak olyan dugulások is, ahol a végleges megoldást, csak a lefolyóvezeték cseréje hozza meg, ami nagy kosszal és bontással jár, esetlegesen az alattunk lévő beázásával. Na itt már nem ússzuk meg tíz ezer forintból, (csak, hogy értsük miről beszélek, egy ruhanagykerben a

szennyvízbetörés: az épületben, az árukészletben, az állókészletben – 20 millió forintos kárt okozott, és a biztosító egy fillért sem fizetett, mert nem tartalmazta a vállalkozás biztosítása ezt az opciót).

És ekkor jön jól egy jól átgondolt kombinált biztosítás ami fizeti a : dugulás megszüntetését, a csőcserét a fertőtlenítést, és a felmerülő renoválással kapcsolatos költségeket is.

Dugulás elhárítás Budapest összes kerületében és Pest megyében.
Non-stop gyors szolgálatunk hétvégén is dolgozik.
Lefolyótisztítás, fix áron, garanciával.


Megjegyzés:

A káresemény bekövetkezésével egy időben vegyük fel a kapcsolatot a biztosítóval és ezzel egy időben készítsük fotókat, videót, mert szükség lehet a későbbiekben rá !