Duguláselhárítás Budakalászon garanciával

Duguláselhárítás Budakalászon garanciával

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Budakalászon. Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, strang és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Budakalászon. Jól képzett, precíz kollégáink, tisztán, higiénikusan dolgoznak.

Duguláselhárítás Budakalász területén.
Fix áras szolgáltatás – kiszállási díj nélkül.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.

A tökéletes mosogatószer

Sajnos a mosogatószer gyártó vegyi konszernek többsége nincs tisztába azzal, hogy az agyonreklámozott trendi szuper szenzitív és balzsamos mosogatószereik mit művelnek a lefolyócsövek faláva. Több ezer sikeres duguláselhárítás tapasztalatával a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy ezek a fehér, trutymó állagú mosogató szerek nem jók. Ezek a mosogatószerek olyan mértéknem tartalmaznak adalékokat, a zsíroldó hatás rovására, hogy sokkal rövidebb idő alatt okoznak dugulást, mint egy hagyományos mosogatószer. A tökéletes mosogatószer jellemzői: könnyű, híg, átlátszó, jól habzik és nem kézkímélő. Akinek érzékeny a keze inkább mosogasson gumikesztyűbe.

Duguláselhárítás: hétfőtől – vasárnapig, a hát minden napján, azonnal. Lefolyótisztítás épületen belül és épületen kívül. Pánikra semmi ok jövünk és segítünk – Budakalász térségében, garanciával.

Egyéb tevékenységeink:
Dugulások elhárítása Budapest és Budakalászon
Vízvezeték szerelés Budakalászon
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Budakalászon

Duguláselhárítás Budakalászon garanciával
Szavazzon!