Duguláselhárítás Budakeszi

Duguláselhárítás Budakeszi területén

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Budakeszin. Mosogató, WC., kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Budakeszin. Jól képzett, precíz kollégáink, tisztán, higiénikusan dolgoznak.

Duguláselhárítás Budakeszi területén.
Fix áras szolgáltatás – kiszállási díj nélkül.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.

Visszacsapó szelep jelentősége

Manapság a nyár eljövetelével óriási és hirtelen jövő esőkre kell számítani. Ezen felhőszakadások alkalmával sokszor több hónapra való eső esik le egyetlen nap alatt. Az utcai csatorna hálaózat nem ilyen hatalmas mennyiségű csapadékra lett méretezve, ezért képtelen elnyelni. Mint tudjuk a víz minden képen utat tör magának. Ilyenkor a talajszint alatt fekvő helyiségeket (pincék, garázsok, üzletek) pillanatok alatt eláraszthatja a WC. és padlóösszefolyóból feltörő esővíz. Sajnos a feltörő víz a legritkábban csak sima esővíz.

Általában szennyvízről van szó. Amennyiben rendelkezik az ingatlan visszacsapó szeleppel akkor annak a csappantyúja működésbe fog lépni a visszaáramló nagy tömegű víz esetén. Fontos megjegyezni, hogy a visszacsapó szelepen van egy manuális váltókar is. Ezt akkor hozhatjuk működésbe, ha nem bízunk az automatikus lezárásban.

Amennyiben nem sikerült a felsorolt tanácsok és praktikák alapján elhárítani a dugulást, forduljon bizalommal hozzánk. Pánikra semmi ok jövünk és segítünk – Budakeszi térségében, garanciával.

Egyéb tevékenységeink:
Dugulások elhárítása Budapest és Budakeszin
Vízvezeték szerelés Budakeszi és lefolyótisztítás Budakeszin
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Budakeszin

Ebben a hónapban már dugult el a lefolyó vagy romlott el a csap? Hiába a drága szerszámok, mégse tartanak többet néhány hónapnál? Vagy csak rég volt felújítva háza vízvezeték rendszere? Mi szinte bármekkora vízvezeték szerelői problémát elvállalunk. Ha Budapesten vagy környékén lakik, és vízvezeték szerelőre van szüksége, forduljon hozzánk, mi segítünk. Garanciát vállalunk munkánk után.

Miért fizetne többet, ha megoldhatja olcsóbban is? Vízvezeték szerelést vállalunk korrekt áron. Hatáskörünk Budapestre és Pest megyére vonatkozik. Elvállalunk a legkisebb munkáktól a legnagyobbakig, ami akár egy teljes lakásfelújítás is lehet. Csak is tartós termékekkel dolgozunk, így a minőség garantált. Vegye fel velünk a kapcsolatot, amit megtalál weboldalunkon, nem bánja meg!

Duguláselhárítás Budakeszi
5 (100%) 6 votes