Duguláselhárítás Dunaharaszti

Duguláselhárítás Dunaharasztiban – gyorsan, olcsón

Lefolyó és csatorna tisztítás Dunaharaszti – Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, ejtő, gerinc és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Dunaharaszti. Kültéri csatorna hálózatok és szennyvízaknák szakszerű tisztítása, gyökérvágás és zsírtalanítás.

Duguláselhárítás Dunaharaszti területén.
Fix áras szolgáltatás – kiszállási díj nélkül.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.
1 hónap garanciavállalás minden duguláselhárításra.
Korszerű gépekkel dolgozunk, bontás nélkül, garanciával.

Mit tehetünk ha eldugult a padlóösszefolyónk ?

Na, ez a fajta dugulás az ahol valóban sikeresek lehetünk ! Padlóösszefolyónkra általában A kézmosó és a fürdőkád van rákötve. Mindkét vezetékből jöhet: szőr, haj, bőr, mosószer, stb… Gumikesztyűt fel, majd a padlóösszefolyó tetejét szedjük fel. Itt igen gusztustalan dolgok fogadhatnak, ha rég nem takarítottuk ki. Gyakran, ez a tisztítás is elég a szabad lefolyáshoz, mivel itt szokott leggyakrabban megragadni egy jó adag mosószer maradvány és haj csomó.

Amennyiben itt nincs komolyabb szennyeződés, lépjünk tovább. Mindenképpen ki kell szerelnünk a bűzelzáró könyököt vagy dugót, csak kézügyesség kérdése. Ha meg van a tisztító nyílás két duguláselhárító módszer áll rendelkezésünkre. A spirálos és a vízsugaras. Általában a padlóösszefolyó vezetéke a WC. csésze alá vagy a függőleges strangra van rákötve. Ne féljünk, mind kettő 2-3 méteren belül szokott lenni, így a spirált (csőgörényt) csak ilyen rövid szakaszon kell húzgálnunk, forgatnunk. Munka közben, ha tudjuk folyamatosan öblítsük a rendszert meleg vízzel. A második módszer a padlóösszefolyó vezeték kitisztításához a slagos-zuhanycsöves módszer. Dugjuk be a csőbe a zuhanycsövet, ha nem ér oda akkor szereljünk fel valahova egy fél colos slagot, kicsit tömítsük el a tömlő mellett, majd adjuk rá a nyomást. Ez szinte minden esetben segíteni szokott.  🙂

Egyéb tevékenységeink:
Duguláselhárítása Budapest és Dunaharaszti
Vízvezeték szerelés Dunaharaszti területén
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás lakáson belül és kívül
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Dunaharasztiban

Duguláselhárítás Dunaharaszti
Szavazzon!