Duguláselhárítás Dunaharaszti

Duguláselhárítás Dunaharasztiban – gyorsan, olcsón

Lefolyó és csatorna tisztítás Dunaharaszti – Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, ejtő, gerinc és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Dunaharaszti. Kültéri csatorna hálózatok és szennyvízaknák szakszerű tisztítása, gyökérvágás és zsírtalanítás.

Duguláselhárítás Dunaharaszti területén.
Fix áras szolgáltatás – kiszállási díj nélkül.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.
1 hónap garanciavállalás minden duguláselhárításra.
Korszerű gépekkel dolgozunk, bontás nélkül, garanciával.

Mit tehetünk ha eldugult a padlóösszefolyónk ?

Na, ez a fajta dugulás az ahol valóban sikeresek lehetünk ! Padlóösszefolyónkra általában A kézmosó és a fürdőkád van rákötve. Mindkét vezetékből jöhet: szőr, haj, bőr, mosószer, stb… Gumikesztyűt fel, majd a padlóösszefolyó tetejét szedjük fel. Itt igen gusztustalan dolgok fogadhatnak, ha rég nem takarítottuk ki. Gyakran, ez a tisztítás is elég a szabad lefolyáshoz, mivel itt szokott leggyakrabban megragadni egy jó adag mosószer maradvány és haj csomó.

Amennyiben itt nincs komolyabb szennyeződés, lépjünk tovább. Mindenképpen ki kell szerelnünk a bűzelzáró könyököt vagy dugót, csak kézügyesség kérdése. Ha meg van a tisztító nyílás két duguláselhárító módszer áll rendelkezésünkre. A spirálos és a vízsugaras. Általában a padlóösszefolyó vezetéke a WC. csésze alá vagy a függőleges strangra van rákötve. Ne féljünk, mind kettő 2-3 méteren belül szokott lenni, így a spirált (csőgörényt) csak ilyen rövid szakaszon kell húzgálnunk, forgatnunk. Munka közben, ha tudjuk folyamatosan öblítsük a rendszert meleg vízzel. A második módszer a padlóösszefolyó vezeték kitisztításához a slagos-zuhanycsöves módszer. Dugjuk be a csőbe a zuhanycsövet, ha nem ér oda akkor szereljünk fel valahova egy fél colos slagot, kicsit tömítsük el a tömlő mellett, majd adjuk rá a nyomást. Ez szinte minden esetben segíteni szokott.  🙂

Egyéb tevékenységeink:
Duguláselhárítása Budapest és Dunaharaszti
Vízvezeték szerelés Dunaharaszti területén
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás lakáson belül és kívül
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Dunaharasztiban

Hetek, hónapok akár már évek óta megoldatlan vízvezeték szerelői problémája? Már ismerősök előtt is kényelmetlen a folyton nedves padló? Van megoldás! Mindössze fel kell keressen minket. Budapesten illetve Pest megyében egy csaptelep szerelésétől akár teljes lakásfelújításig bármit elvállalunk. Mögöttünk több mint 35 év tapasztalat és 4000 elégedett megrendelő. Keressen meg minket weboldalunkon!

Duguláselhárítás Dunaharaszti
5 (100%) 3 votes