Duguláselhárítás Dunakeszi

Duguláselhárítás Dunakeszin

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Dunakeszi és Dunakeszi-alsó területén. Mosogató, WC., kézmosó, zuhanyzó, padlóösszefolyó és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Dunakeszin. Jól képzett, precíz kollégáink, tisztán, higiénikusan dolgoznak.

Duguláselhárítás Dunakeszin és Dunakeszi alsó területén.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.
1 hónap garanciavállalás minden duguláselhárításra.
Korszerű gépekkel dolgozunk, bontás nélkül.

A dugulások leggyakoribb okai:

– gyenge minőségű anyagokból összeállított csatornahálózat
– méretezési problémák (túl kicsi és esetenként túl nagy cső átmérő)
– lejtési szögek rossz beállítása
– sok könyök és forduló
– a meleg víz hiánya
– nagyon sok mosószer felhasználás
– hulladékok, zsírok és ételmaradékok a lefolyóba öntése
– műanyag WC. illatosító használata

Hogyan működnek a lefolyótisztító szerek?

Akár por, akár gél vagy folyékony állagú szert választunk a dugulások megszüntetéséhez, tudnunk kell, hogy erős vegyszerek vannak a kezünkben. Hatásmechanizmusuk az elektronok mozgásán alapul, a lefolyótisztítók esetében a hatékonyságot a hőtermelődés még tovább fokozza.

A duguláselhárításhoz használt maró hatású lefolyótisztítók, mint a kálisó vagy a lúg, elektronokat adnak a lerakódásnak, hidroxid ionjaik reakcióba lépnek, ennek következtében számolják fel a hajcsomók vagy zsírok okozta elzáródást, melyeket szappanszerűvé tesznek, így azok öblítéskor könnyen átcsúsznak a csöveken.

Az oxidáló lefolyótisztítók nehezebbek a víznél, át tudnak jutni rajta, azaz akkor is számíthatunk rájuk, amikor a víz a fürdőkádban vagy a WC. -ben már magasan áll. Nem csak hőt, de gázokat is termelnek, ezért használatukkor ügyeljünk a helyiség alapos átszellőztetésére.

A boltok polcain a legtöbb fajtát a savas lefolyótisztítókból találjuk, némelyiküket a fokozottan veszélyes összetevők miatt kizárólag szakemberek számára teszik elérhetővé. Ezek magas koncentrációban tartalmaznak kénsavat, magas hőt termelnek, vagyis még a több éves zsíros lerakódásokat is felolvasztják.

A duguláselhárító szolgáltatásról
A duguláselhárítás a leghatékonyabb és legegyszerűbb fegyver a vezetékek és lefolyók dugulása ellen, amely roncsolás mentesen szünteti meg a problémát. Ma ugyanezt egyszerűen, könnyedén, sőt kényelmesen megteheti, ha a mi segítségünket kéri. Továbbá a rendszeres duguláselhárítás elvégzésével megfelelően ápolhatjuk és karbantarthatjuk a vezetékeket meghosszabbítva ezzel az élettartamukat. Hívjon minket, mert nekünk a dugulás nem akadály.

Duguláselhárítás Dunakeszi
5 (100%) 4 votes