Duguláselhárítás Érd

Duguláselhárítás Érd térségében garanciával, olcsón

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Érd – Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, strang és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Érd. Jól képzett, precíz kollégáink, tisztán, higiénikusan dolgoznak.

Duguláselhárítás Érd területén.
Fix áras szolgáltatás – kiszállási díj nélkül.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.

Használjunk folyékony mosogatószert a mosogató gépünkben

Sokan nem is tudják, hogy a mosogató gépek, folyékony gépi mosogató szerre lettek kitalálva. Az csak a vegyi gyárak kitűnő marketing tevékenységének köszönhető, hogy szinte mindenki tablettát tesz a mosogató gépébe. Valljuk, be valóban nagyon kényelemes a tablettát behelyezni, és kész. Ha kicsit figyelmesen megnézzük a mosószer tartót, ott láthatjuk, a mércét és sokszor a folyékony mosószer adagolás mennyiségét is. (15-25 milliliter)

Szakembereink, gyakran tapasztalják, hogy a mosogat vezetékek és szifonok eldugulását a tabletta és az alacsony hőfok beállítása okozhatja. Egyébként érdekes jelenségekről is meséltek a háziasszonyok: amióta folyékony gépi mosószerre tértek át, ritkábban kell duguláselhárító szakembert hívni, valamint a poharak sem lesznek annyira, mattak és karcosak. Valószínű olcsóbban jövünk is ki ha folyékony szert használunk a tabletta helyett.

Duguláselhárítás: hétfőtől – vasárnapig, a hát minden napján, azonnal. Lefolyótisztítás épületen belül és épületen kívül. Pánikra semmi ok jövünk és segítünk – Érd térségében, garanciával.

Egyéb tevékenységeink:
Dugulások elhárítása Budapesten és Érden
Vízvezeték szerelés Érden
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Érden

Duguláselhárítás Érd
Szavazzon!