Duguláselhárítás Érd

Duguláselhárítás Érd térségében garanciával, olcsón

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Érd – Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, strang és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Érd. Jól képzett, precíz kollégáink, tisztán, higiénikusan dolgoznak.

Duguláselhárítás Érd területén.
Fix áras szolgáltatás – kiszállási díj nélkül.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.

Használjunk folyékony mosogatószert a mosogató gépünkben

Sokan nem is tudják, hogy a mosogató gépek, folyékony gépi mosogató szerre lettek kitalálva. Az csak a vegyi gyárak kitűnő marketing tevékenységének köszönhető, hogy szinte mindenki tablettát tesz a mosogató gépébe. Valljuk, be valóban nagyon kényelemes a tablettát behelyezni, és kész. Ha kicsit figyelmesen megnézzük a mosószer tartót, ott láthatjuk, a mércét és sokszor a folyékony mosószer adagolás mennyiségét is. (15-25 milliliter)

Szakembereink, gyakran tapasztalják, hogy a mosogat vezetékek és szifonok eldugulását a tabletta és az alacsony hőfok beállítása okozhatja. Egyébként érdekes jelenségekről is meséltek a háziasszonyok: amióta folyékony gépi mosószerre tértek át, ritkábban kell duguláselhárító szakembert hívni, valamint a poharak sem lesznek annyira, mattak és karcosak. Valószínű olcsóbban jövünk is ki ha folyékony szert használunk a tabletta helyett.

Duguláselhárítás: hétfőtől – vasárnapig, a hát minden napján, azonnal. Lefolyótisztítás épületen belül és épületen kívül. Pánikra semmi ok jövünk és segítünk – Érd térségében, garanciával.

Egyéb tevékenységeink:
Dugulások elhárítása Budapesten és Érden
Vízvezeték szerelés Érden
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Érden

Vízvezeték szerelői problémák akadtak? A kicsinek un nekifogni, míg a nagynak nem mer? A megoldás házhoz jön! Mi mindkét problémát levesszük válláról! Legyen az egy csaptelep kicserélése vagy teljes lakásfelújítás, mi megoldjuk. Ön annyit kell, tegyen, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, és amennyiben Budapest vagy környékén lakik, mi biztosan segítünk! Természetesen csak minőségi munkát végzünk, de azt a legkorrektebb áron!

Csepeg? Szivárog? Átázott? Megoldjuk! Keressen fel minket, bármilyen vízvezeték szerelői gondja támadt. Mérettől függetlenül, bármekkora gondot megoldunk! Teljes lakásfelújítást is vállalunk. De a piszkos munkától sem hátrálunk meg. Mindezt korrekt áron, minőségi Német, Osztrák termékek és természetesen precíz, pontos és tiszta munka! Árakat és elérhetőségeket weboldalunkon talál! Ha Budapesten vagy annak kornyékén lakik keressen meg minket, biztos találunk megoldást!

Duguláselhárítás Érd
4.8 (96%) 5 votes