Duguláselhárítás Fót

Duguláselhárítás Fót – hétvégén és ünnepnapokon is

Lefolyótisztítás és csatorna tisztítás Fót Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, strang és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Fót. Jól képzett, precíz kollégáink, tisztán, higiénikusan dolgoznak.

Duguláselhárítás Fót területén.
Fix áras szolgáltatás – kiszállási díj nélkül.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.
1 hónap garanciavállalás minden duguláselhárításra.
Korszerű gépekkel dolgozunk, bontás nélkül, garanciával.

A lefolyócső ideális lejtése:

Most a pontos százalékokba és lejtési szögekbe nem akarok részletesen bele menni, bízzuk ezt a csatorna fektetéssel foglalkozó vízvezeték szerelő szakemberre. Általánosan elmondható, hogy a helyes lejtés: 3 ezrelék és 10 ezrelék között kell hogy legyen. Ha nem így történik a szerelés, akkor előbb vagy utóbb dugulás fog kialakulni. Túl nagy lejtésnél a víz “lesiet” és a tartalmat ott hagyja, ha kicsi a lejtési szög akkor pedig nagyon lassan fog lemenni a szennyvíz és előbb-utóbb dugulás lesz. Nagyon fontos még megemlíteni, hogy csak helyesen méretezett és kiváló minőségű lefolyócső lefektetése javasolt. A föld alatti csatornaszakasznál különösen fontos, a megfelelően tömörített talaj és a fektetési mélység helyes beállítása is.

Duguláselhárítás: hétfőtől – vasárnapig, a hét minden napján, azonnal. Lefolyótisztítás épületen belül és épületen kívül. Pánikra semmi ok jövünk és segítünk – Fót térségében, garanciával.

Egyéb tevékenységeink:
Dugulások elhárítása Budapesten és Fóton
Vízvezeték szerelés Fót
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Fóton

Duguláselhárítás Fót
Szavazzon!