Duguláselhárítás házilag – lúgkővel

Duguláselhárítás házilag lúgkővel
A duguláselhárítás házi praktikákkal is megoldható, ha nem olyan komoly a probléma. Alkalmas erre a célra valamilyen savas hatású konyhai alapanyag, például ecet vagy citromlé; ezek önmagukban vagy szódabikarbónával, trisóval, bóraxszal, sóval, sütőporral keverve is jó szolgálatot tesznek. Ha már próbáltuk őket, de nem hatottak, tehetünk egy kísérletet lúgkővel is.

Tulajdonképpen sok bolti lefolyótisztító alapanyaga a lúgkő, csak árban sokkal drágábbak, mintha mi magunk vásárolnánk a boltban. Így keressük: Nátrium – hidroxid (dobozos kiszerelésben) 900 gramm / doboz.
Ára: 1250 – 1500 Ft

Egy csészényi sót keverjünk össze ugyanennyi lúgkővel – azaz marónátronnal –, és szórjuk a port a lefolyóba. Néhány percig hagyjuk hatni, majd folyassunk a lefolyóba forró vizet. A házilagos lefolyótisztítás lúggal veszélyes, ezért, viseljünk szemüveget, mindenképp húzzunk gumikesztyű és nyitott ablaknál végezzük, hogy ne szívjuk be a mérgező hatású felszabaduló gőzöket. A fenti praktika valószínűleg beválik, de ha nem, inkább hívjon szakembert, nehogy még komolyabbá váljon a probléma.

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest összes kerületében. Kültéri és beltéri csatorna hálózatok tisztítása Pest megyében. Kedvező árak, azonnali kiszállás, garancia vállalás a munkára. Hétvégi ügyelettel!

Tisztelt látogató, amennyiben nem folyik le a lefolyó (MOSOGATÓ, WC, KÁD, ZUHANY, KÉZMOSÓ, PADLÓÖSSZEFOLYÓ) keresse csapatunkat, és mi gyorsan, olcsón, garanciával megoldjuk a problémáját:  Duguláselhárítás  Budapesten.  Oldalunkon rengeteg érdekes bejegyzés foglalkozik még az  otthoni és házi dugulás elhárítással.

A duguláselhárítás szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk, hogy egy órán belül, kiszállási díj nélkül megyünk ki a helyszínre és hárítjuk el a problémát. Ehhez azonban rendszeres és (karbantartó) duguláselhárítás szükségeltetik. A lefolyók, csatorna vezetékek és ejtő vezetékek dugulása komoly feladatot jelentenek a háztartások számára, amivel nem lehet megbirkózni a megfelelő felszereltség hiányában.