Duguláselhárítás házilag

Mosdó és mosogató duguláselhárítás házilag:
Kezdjük mindjárt a szifonnál,  szedjük szét és győződjünk meg a tökéletes átjárhatóságról.  Amennyiben nem találtunk  jelentősebb szennyeződést a szifonban, akkor sajnos a vezetékben található a dugulás.  Ha a forróvizes átöblítés sem segített,  akkor próbálkozhatunk  még a kereskedelmi forgalomban könnyen beszerezhető anyagokkal, mint:  sütőporral,  ecettel,  szódabikarbónával, vagy a különféle duguláselhárító szerekkel. –  Állítólag,   a szódabikarbóna és ecet elegye  a lefolyóba öntve,  és ott egy órát pihenve a pezsgés következtében sok háziasszonynak segített már a dugulást megszüntetni a mosogató vezetékében.  Van aki a sütőpor és ecet keverékére esküszik.

 

Hasznos tanácsokat olvashat még itt is: Hazilag.net

Ha,  van egy kis műszaki érzékünk,  akkor barkácsboltokban kedvező áron beszerezhető duguláselhárító spirállal is kísérletezhetünk.  Azért arra figyeljünk,  hogy ne a legvékonyabb (3-4 mm.-es játékszert vásároljuk meg.) Ezek a kis kézi csőspirálok: mosdók, kádak lefolyóinak eltömődésében lehetnek hasznunkra. Amennyiben nem sikerült megszüntetnünk a dugulást,  bízzuk a feladat megoldását profi duguláselhárító szakemberre.

Kád,  padlóösszefolyó és zuhanytálca  duguláselhárítás házilag :

Fontos: Meg se próbáljuk a lefolyót szétszedni,  mert széteshet és biztos  bontás lesz a vége.  Próbálkozhatunk a kis spirállal vagy a zuhanycső segítségével, forróvízzel, esetleg némi pumpálással segíthetünk a dugulás megszüntetésében, amennyiben  a forróvíz sem a lefolyó tisztítószerek nem hozott eredményt itt is próbálkozhatunk a kis  duguláselhárító spirállal.

WC duguláselhárítás házilag :

A dugulások kiváltó oka elsősorban a wc. csészébe ejtett  étermaradék és az idegen tárgyak  (wc. illatosító,  intimbetét,  tampon,  stb…) Ezen tárgyak csak kevés esetben távoznak maguktól a vezetékből.  Ezért,  egyetlen lehetőségünk a házi duguláselhárításban a nagy mennyiségű víz és a wc pumpa használata. Próbáljuk meg színültig engedni vízzel a csészét, majd rövid pumpálási szakaszokkal megszüntetni a dugulást. Főleg régebbi vezetékeknél nem fog sikerülni a feladat mert a lefolyócső felülete már nem sima.

Kis fejű hagyományos pumpát vásároljunk, mert az használható.

Különféle duguláselhárító szerek:

Szi-Ti
200 grammos kiszerelésben forgalmazott granulátum.  Sok háziasszony esküszik rá, hogy a legjobb duguláselhárító szer. A kristályos anyagot beöntjük az eldugult lefolyóba, majd pár perc elteltével forróvizet engedünk rá.  Ár-érték arányban az egyik legjobb megoldás.

Brilliance
Öntsön a lefolyóba 2 dl duguláselhárítót. Ezután a rendszert ne használja 20 perc–2 óra hosszán át! A türelmi idő letelte után töltsön a vegyszer után minél több meleg vizet!

PERIDOX
Javasolt, a dugulás helyéhez közel juttatni a tömény szert a csatornarendszerbe, vagy a lefolyóba, majd 1-2 óra múlva alaposan átöblíteni a rendszert. Amennyiben a szert tovább hagyjuk a rendszerben, jobb eredményt biztosít. Beállt dugulás esetén: 2-10 dl a lefolyórendszer áteresztő képességétől függően.

Egy jó tanács, hogy minél ritkábban legyen szükség duguláselhárításra:
Bőséges meleg víz,  és minimális mosogatószer !

Szolgáltatásaink Budapesten és Pest megyében:

  1. Csatornatisztítás, lefolyótisztítás – Budapesten
  2. Duguláselhárítás fix áron Budapest
  3. Bontás nélküli dugulás elhárítás
  4. Vízvezeték szerelés gyorsan, olcsón, Budapesten
  5. Non-stop lefolyótisztítás Budapest
  6. WC. duguláselhárítás Budapest
  7. Zuhanytálca duguláselhárítás
  8. Mosogató dugulás megszüntetés Budapest
  9. Akna tisztítás Budapesten

Ami duguláselhárító munkánkat jellemzi:
Nincs külön kiszállási díj. Minden elvégzett munkára 1 hónap garanciát vállalunk. Modern gépekkel dolgozunk. Minden kollégánk képzett vízvezeték szerelő szakember. Hétvégén és munkaszüneti napokon is rendelkezésre állunk. Rendet és tisztaságot hagyunk magunk után. Csatorna kamerázás, fertőtlenítés, vízvezeték szerelés és lefolyó szerviz szolgáltatások Pest megye teljes területén és Budapest kerületeiben. Tisztelt Látogató, minden megkeresést örömmel veszünk, és legjobb tudásunk szerint teljesítünk. A kiszállás mindig a megbeszélt időben történik. Az árak tekintetében itt érdeklődhet: Duguláselhárítás árak.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Tippek és tanácsok, hogyan szüntessük meg otthonunkban a dugulást házilag.

Garancia az elvégzett munkára, azonnali kiszállás.
Duguláselhárítás Budapesten – Rákospalota, Zugló, Szentmihály, Angyalföld, Újpest – a többi Budapesti kerületben is 2 órán belül megérkeznek duguláselhárító kollégáink.

Gázkészülék szerviz