Petárdás duguláselhárítás

Nem hétköznapi módját választották a fiatalok az eldugult WC. kidugítására. Jobban jártak volna ha szakembert hívnak a feladat megoldásához. A petárdás megoldás egy jó bulinak számított, de a dugulás továbbra is fenn áll, a WC. csésze is darabokra tört és végezetül a fürdőszobát is ki kell festeni. Arról már ne is beszéljünk, hogy komoly balesetet … Tovább

Vicces WC. feliratok és képek

A WC.  ajtókon található vicces szimbólumok országonként és illemhelyenként változhatnak. Bár akinek sürgős dolga van nem biztos hogy a jópofa szimbólumokat fogja nézegetni.

Izgulósoknak

Így akár 10 filmet is egyhuzamban végi lehet nézni….jöhet akár 5 liter kóla is. Illetve aki egy horror film nézése közbe nagyon megijedne, akár a WC.-n is végig nézheti a filmet.

Vedd el

Jópofa és vicces WC. papír tartó. Csak bulis helyre javasolt.

Elbújtam

A tuti hely… Remélem a szülők a fotó elkészítése előtt, kitakarították a WC. csészét.

Csináld magad

Csináld magad, avagy a több funkciós sávelválasztó bója újrahasznosítása. És igen… mire képes az emberi kreativitás. Egyébként a szerkezet elég masszív, tehát nem egy ideiglenes megoldás. Lehet, a művészi vénával megáldott tulaj vagy kivitelező egy modern alkotást kívánt megvalósítani. A felhasznált anyagok: fa WC. ülőke,  2 cm.-es rétegelt lemez, 30×30 zártszelvény, közlekedési bója, beton vagy … Tovább

Alternatív WC. pumpa

Másra is jó… A jópofa mini WC. pumpa kiválóan alkalmas mobiltelefon tartónak(kitámasztónak). Mondjuk gusztus dolga…

Én most alszom

A gazdi már jó ideje szerel…. A vicces képen a kutya már szunyókál a gazdi ölében, Valószínűleg egy ideje már szereli a vízvezetéket a tulaj.