Duguláselhárítás Kecskemét

Kedves Látogató ! Itt találhatja meg az Ön területén dolgozó, Kecskemét környéki csatorna tisztítással és duguláselhárítással foglalkozó szakemberek felsorolását. Mosogató, fürdőkád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, mosdókagyló, WC. duguláselhárítás és csatornatisztítás Kecskeméten.

Megyeszékhely: Kecskemét
Megye: Bács-Kiskun
Lakosság: 112 000
Népsűrűség: 344

Duguláselhárítás Kecskemét
Duguláselhárítás Kecskemét

 

Sonkoly Zsolt
Duguláselhárítás lakosságnak és közületeknek.
Woma csatorna mosatás: 32-1000 mm átmérő között.
Tel: 06/30/906-5547

Vida Zoltán – duguláselhárító
Cím: László Károly u 13 Kecskemét
Mobil: 06 30 948 7283
Email: vida.zoltan.x@gmail.com

Fodor József Duguláselhárítás
Vízvezeték-szerelő és duguláselhárító
Cím: Kecskemét, Palló Imre u. 36
Tel:06 30 968 6150

Az felsorolt vállalkozások és duguláselhárítók, Bács-Kiskun megye területén és Kecskeméten környékén vállalnak csatornatisztítást, aknatisztítást, lefolyótisztítást és duguláselhárítást.

Tisztelt Kecskeméti duguláselhárító. Amennyiben szeretné itt látni vállalkozása adatait, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a lent látható kapcsolati űrlapon. A megjelenés teljesen ingyenes. Kollégánk e-mailben fog válaszolni. Fontos: minden adatot pontosan töltsön ki.

Mivel foglalkoznak a szakemberek:
Csatornatisztítás, Woma duguláselhárítás, Womás csatorna mosatás, lefolyótisztítás, gyökérvágás, gyökértelenítés, akna tisztítás, esőcsatorna tisztítás, mosogató, mosdó, padlóösszefolyó, WC, fürdőkád, zuhanyzó duguláselhárítása.

Kecskemét megyei jogú város, Bács-Kiskun megye és a kecskeméti járás székhelye, lakónépesség szerint a nyolcadik legnagyobb, közigazgatási terület szerint a hetedik legnagyobb település.

Duguláselhárítás Kecskemét
Szavazzon!