Duguláselhárítás Kistarcsa és Nagytarcsa területén

Duguláselhárítás Kistarcsa és Nagytarcsa területén

Lefolyó és csatorna tisztítás Kistarcsa és Nagytarcsa – Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, strang és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Kistarcsa és Nagytarcsa. Jól képzett, precíz kollégáink, tisztán, higiénikusan dolgoznak.

Duguláselhárítás Kistarcsa és Nagytarcsa területén.
Fix áras szolgáltatás – kiszállási díj nélkül.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.

Mitől áraszt büdös szagot a mosógép !

A kegyetlen bűznek, mely áthatja az egész mosógépet és a fürdőszobát is, két kiváltó oka lehetséges. Az első, hogy a mosógépünk kifolyócsövén nincs bűzzáró szifon. A falba kötött mosógép kivezetőnél, kötelező a mosógépszifon felszerelése. Az olcsó kis szerkezet arra hivatott, hogy a csatornából visszaáramló bűzt visszatartsa. A bűzzáró szifon működése nagyon egyszerű, egy gumi golyó van benne, ami a kifolyást engedi, de ha megszűnik az ürítés akkor lezárja a golyó a lefolyócső furatát. A második kiváltó ok a mosógép mosószer tálcájában, gumi tömítéseit beborító felszaporodott baktériumok és gombák. A megoldás: a mosógép szűrőjét, ajtótömítéseit, adagolótálcáját takarítsuk ki havonta, majd ezután indítsunk egy 90 fokos hosszú programot úgy hogy egy pohár trisót teszünk a gépbe.

Egyéb tevékenységeink:
Dugulások elhárítása Budapesten
Vízvezeték szerelés és fűtésszerelés – Kistarcsa és Nagytarcsa
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Kistarcsa és Nagytarcsa

Minden háztartásban nagy szükség van a vízre, így a vízvezetékek meghibásodása esetén vízvezeték szerelő szakemberre lesz szükség. Akár a mosógép, akár a mosogatógép marad víz nélkül, az működésképtelenné válik. Bármilyen probléma is adódik, forduljon a legjobb vízvezeték szerelő csapathoz Budapesten! Mindenféle hibát elhárítunk, gyorsan és pontosan dolgozunk!

A szifonokban található tömítés elöregedése azzal járhat, hogy a mosogató vagy a mosdó alatti szifon el kezd csöpögni. Nem mindenki tudja kicserélni a tömítést, éppen ezért jó, ha vízvezeték szerelő munkatársunkat kéri meg ennek a munkának az elvégzésére. Vízvezeték szerelő csaptunk Budapesten bárhol elvégzi az ilyen és ehhez hasonló javítási munkálatokat.

Duguláselhárítás Kistarcsa és Nagytarcsa területén
5 (100%) 5 votes