Duguláselhárítás kólával

Duguláselhárítás kólával – még midig olcsóbb mint a legtöbb lefolyó tisztítószer. Egy kísérletet biztosan megér. Miben rejlik a kólás duguláselhárítás sikere ? A magas széndioxid tartalomban, valamint a kólában található foszforsav roncsoló hatásában.

Mint köztudott a kóla kitűnő, vízkőoldó és rozsdamaró tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a kisebb lefolyódugulásokkal is elbánik. Legyen szó az eldugult zuhanytálca, mosogató, fürdőkád lefolyóról.

kola-dugulas
A kóla kitűnő vízkőoldó és lefolyótisztító.

A teendőnk a következő: az eldugult lefolyóba öntsünk fél liter kólát, majd várjunk egy pár órát, ha szerencsénk volt – ideig-óráig jó lesz. Azonban a végleges megoldást a szakember által végzett gépi tisztítás hozza csak meg. Duguláselhárítás Budapesten – olcsón, járulékos költségek nélkül. Duguláselhárítás Pest megyében kiszállási díj nélkül, kedvező árakkal, azonnal.

Nem sikerült házilag elhárítani a lefolyó eldugulását?

A duguláselhárítás szolgáltatás ezért minden háztartás segítségére siet és eredményesen szünteti meg a problémát. Duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés, gázszerelés, fűtésszerelés vagy épületgépészeti javítások esetén akkor jár a legjobban, ha minket választ, hiszen tőlünk a legjobb minőségű munkavégzést kapja a legalacsonyabb árakon. További részletekért és kedvezményekért látogassa meg internetes oldalunkat.