Duguláselhárítás Maglód

Duguláselhárítás Maglód területén

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Maglód – Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, ejtő, gerinc és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Maglód.

Duguláselhárítás Maglód – olcsón, garanciával
1 hónap garanciavállalás minden duguláselhárításra.
Korszerű gépekkel dolgozunk, bontás nélkül, garanciával.

Csatorna sérülések, a gyökerek a tettesek

Minden kedves olvasónk figyelmét felhívom, hogy csatorna nyomvonalára és közelébe, soha ne ültessünk fákat vagy bokrokat. Hiába készült a csatorna rendszerünk a legkorszerűbb anyagokból, évek elteltével az életerős fa gyökérzete megnyomhatja, szélsőséges esetben el is törheti a csatorna csövet. A szennyvíz aknák is ki vannak téve az elgyökeresedésnek. Hihetetlen, de képes a tégla falazaton és a betonon is áttörni a gyökérzet. Korábban úgy gondolták a vízvezeték szerelők, hogy csak a sérült, korrodált csöveken tud kárt tenni a gyökérzet. Ez részbe igaz is, mivel a csatorna belsejébe valóban csak a repedéseken keresztül juthat be a gyökérzet, azonban a hatalmas fák gyökere képes megemelni a csatornát, így a működéshez, létfontosságú lejtési szög is megváltozhat.

A duguláselhárító szakemberek, a speciális gyökérvágó fejekkel el tudják távolítania a dugulást okozó gyökérzet jelentős részét. Végső megoldást azonban csak az érintett csatorna rész cseréje fog hozni, valamint a fa vagy bokor kivágása.

Amennyiben nem sikerült a felsorolt tanácsok és praktikák alapján elhárítani a dugulást, forduljon bizalommal hozzánk. Pánikra semmi ok jövünk és segítünk – Maglód térségében, olcsón, garanciával.

Egyéb tevékenységeink:
Duguláselhárítása Budapesten és Maglódon
Vízvezeték szerelés Maglódon
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás lakáson belül és kívül
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Maglódon

A duguláselhárítás elvégzésére a vegyszeres kezelésen kívül egyéb módszerek is rendelkezésre állnak. A duguláselhárítás szolgáltatásunk segítségével és az eredmény tartósabb, mint azt ön gondolná, erre akár írásos garanciát is adunk. A nagynyomású mosó technológiával vagy a spirálos technológiával elvégzett duguláselhárítás eredményesebben szünteti meg a dugulást és a vezetékekkel is kíméletesen bánik.

Duguláselhárítás Maglód
5 (100%) 6 votes