Duguláselhárítás Nagykovácsi

Tisztelt Nagykovácsi Látogató

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Nagykovácsi területén. Mosogató, WC., kézmosó, zuhanyzó, padlóösszefolyó és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Nagykovácsiban. Jól képzett, precíz kollégáink, tisztán, higiénikusan dolgoznak.

Dugulások régi házakban

A régi építésű házak tulajdonosai jól tudják, mennyi fejfájást tud okozni az elöregedett vízvezeték hálózat. Kis túlzással azt is mondhatnánk, aki egy 50 évnél idősebb házat vásárol, már annak is örülhet, ha a csapból gond nélkül folyik a víz. Mindegyik ház különböző a vízrendszer szempontjából is kifejezetten igaz ez a régi épületekre.

Akkoriban más anyagokat, más csöveket használtak, egészen más volt a házak szerkezete is, akár az elektromos, a gáz vagy a vízvezeték hálózatot tekintjük. A szakembereket gyakran hívják öreg épületekhez, a legjobb, ha ilyenkor megkeressük a probléma gyökerét és nem csak a tüneteket, azaz a dugulásokat szüntetjük meg.

Régi házaknál gyakori, hogy a fagyökérzet zárja el a víz útját a csövekben. Az évtizedek alatt a gyökerek olyan mértékben be tudják hálózni a csövet, hogy a víz egyszerűen nem tud rajtuk átfolyni. Ezt még azelőtt érdemes ellenőrizni, mielőtt nekiállnánk a ház felújításának, nehogy a frissen burkolt fürdőszobát kelljen felbontani.

A csövek elöregedése a probléma másik fő forrása. Az illesztéseknél repedések keletkeznek, amiből csőtörés lesz, a réseken keresztül pedig a fák gyökerei is bejutnak. Ilyenkor a hálózat teljes cseréjére van szükség.

Főbb keresések honlapunkon:
Duguláselhárítás Nagykovácsi – árak
Duguláselhárítás bontás nélkül Nagykovácsi területén
Duguláselhárítás legolcsóbban Nagykovácsi
Olcsón lefolyó tisztítás Nagykovácsiban
Vegyszeres mosogató tisztítás Nagykovácsi
Non-stop duguláselhárítás Nagykovácsi
Mosogató és kád duguláselhárítás Nagykovácsi
Csatornatisztítás Nagykovácsi
Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Nagykovácsi
Szavazzon!