Duguláselhárítás nagynyomású mosóval házilag

Duguláselhárítás nagynyomású mosóval
Ha a házi praktikák (ecet, szódabikarbóna, trisó vagy a csőgörény használata) nem jártak sikerrel, más módszereket is alkalmazhatunk duguláselhárításra. Egy olyan magasnyomású eszközre lesz szükségünk, amellyel vizet tudunk venni a vízvezeték rendszerből, majd annak nyomását jelentősen megnövelve – 100 bárra, azt a lefolyóba nyomni, hogy a nagy nyomás feloldja és eltávolítsa a beragadt szennyeződést.

Egy komolyabb, nagynyomású vizes tisztításra és cső tisztításra kifejlesztett gép segítségével a makacsabb szennyeződéseket is eltávolíthatjuk a csövekből, akár a kültériekből is. A készülék csöve akár 7,5-20 méter hosszú, így a mélyebben lévő dugulás is elhárítható. A szerkezet hátránya, hogy vékony csöveknél nem használható, hiszen a speciális tömlőt át kell vezetnünk a könyökhajlaton és idomokon.

A technológia első sorban kültéren és vastagabb csőátmérőnél alkalmazható (63 mm – 150 mm) Ilyen magasnyomású autó mosók már 20 ezer forinttól kaphatók, azonban kell hozzá még egy csatorna mosó tömlő is (10-20 méter hosszban, na ez újabb 15-30 ezer ft.) igaz, hogy még mindig csak a barkács kategóriánál tartunk, de így már a komolyabb kültéri dugulásokkal is felvehetjük a harcot. A német Karcher cég több modellt is árul.

És két remek videó a témában:

Esővezeték tisztítás magasnyomású mosó segítségével.

 Duguláselhárítás Budapesten összes kerületében azonnal, olcsón. Kültéri és beltéri csatornahálózatok tisztítása Pest megyében. Kedvező árak, azonnali kiszállás, garancia vállalás a munkára.  Hétvégi ügyelet.

Oldalunkon rengeteg érdekes bejegyzés foglalkozik még az  otthoni és házi dugulás elhárítással.

Örömmel értesítjük minden kedves ügyfelünket, hogy ezentúl nem csak duguláselhárítás esetén hívhatnak minket. A duguláselhárítás mellett számos egyéb szolgáltatással várjuk ügyfeleinket: vízvezeték-szerelés, fűtésrendszerek tervezése és teljes kivitelezése, épületgépészeti szerelések, kémények bélelése és egyebek. Ne feledje, nálunk nem csak a duguláselhárítás a legolcsóbb, hanem a felsorolt szolgáltatások mindegyikét az elvégzett munka minőségéhez képest a legjobb díjszabásokkal veheti igénybe. A duguláselhárítás szolgáltatást két módszerrel végezhetjük, mind a magasnyomású mosó technológiát, mind a spirálos módszert alkalmazhatjuk. A duguláselhárítás kulcsfontosságú a lefolyók, kádak, vezetékek, csatornák és a légkondicionáló berendezések eldugulása ellen vívott harcban. Ha eldugult a lefolyója vagy a valamely vezeték, akkor hívjon minket, mert mi rögvest megoldjuk a problémát.