Duguláselhárítás Solymáron – olcsón, gyorsan

Duguláselhárítás Solymáron – olcsón, gyorsan

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Solymár Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, strang és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Solymár. Jól képzett, precíz kollégáink, tisztán, higiénikusan dolgoznak.

Duguláselhárítás Solymár területén.
1 hónap garanciavállalás minden duguláselhárításra.
Korszerű gépekkel dolgozunk, bontás nélkül, garanciával.

Légbeszívó szelep jelentősége és működése

Légbeszívó szel beépítésére egy ingatlannál alapvetően nincs szükség. Szükségességét csak épületgépészeti hibák indokolhatják. Mikor szüksége utólagosan a légbeszívó szelep beépítése ? Leggyakrabban a strang szellőző hiánya és rossz lejtések indokolhatják.  Amennyiben több szintes ingatlanról van szó, kötelező lenne a tetőre kivezetett strangszellőző kiépítése. Ennek funkciója, hogy az emeleten leengedett víz (WC tartály) ne rántsa ki a bűzzáró szifonokból és padló összefolyókból a vízmennyiséget. Ez a lezúduló víz ugyan is vákuumot kelt és ha nincs levegő után pótlása onnan szív vizet ahonnan tud. Ha utólagos strangszellőző kiépítésére nincs lehetőség akkor marad a légbeszívó szelep. Ez az elmés szerkezet könnyen felszerelhető mosogatók és kézmosók szifonja mellé, így folyamatosan tud levegőt venni a leeresztett víz. A légbeszívó szelep utólagos beépítésével, mosogatónk és kézmosokn vize is lendületesebben fog lemenni és a WC. csészében lehúzott nagyobb mennyiségű víz vákuum hatása sem fogja lerántani padlóösszefolyónkból és szifonunkból a bűzzáró vizet.

Duguláselhárítás: hétfőtől – vasárnapig, a hét minden napján, azonnal. Lefolyótisztítás épületen belül és épületen kívül. Pánikra semmi ok jövünk és segítünk – Solymár térségében, garanciával.

Egyéb tevékenységeink:
Dugulások elhárítása Budapesten és Solymáron
Vízvezeték szerelés Solymár
WOMÁS csatornatisztítás és lefolyótisztítás
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Solymáron

Duguláselhárítás Solymáron – olcsón, gyorsan
5 (100%) 3 votes