Duguláselhárítás Szigetszentmiklós

Duguláselhárítás Szigetszentmiklóson – gyorsan

Lefolyó és csatorna tisztítás Szigetszentmiklós – Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, ejtő, gerinc és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Szigetszentmiklós. Kültéri csatorna hálózatok és szennyvízaknák szakszerű tisztítása, gyökérvágás és zsírtalanítás.

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós területén.
Fix áras szolgáltatás – kiszállási díj nélkül.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.
1 hónap garanciavállalás minden duguláselhárításra.
Korszerű gépekkel dolgozunk, bontás nélkül, garanciával.

Milyen lefolyótisztító szereket használjunk otthonunkban ?

A vegyipar rohamos fejlődésével egyre több lefolyótisztító és duguláselhárító szer kerül forgalomba.Ezen szerek jelentős része, gyakorlatilag semmire nem jó, sőt egyes granulátumok, ha nem segítenek akkor inkább belekötnek a lefolyórendszerünkbe, aminek bontás lehet a vége. Mielőtt a gyári lefolyó tisztítószereket vetnénk be próbálkozhatunk a jól bevált házi módszerekkel. A leggyakoribb dugulás a mosogatóban, kádban és a kézmosóban léphet fel. Itt a következő háztartási szereket vethetjük be: sütőpor, estet, szódabikarbóna, trisó.

Minden lefolyótisztítás előtt tisztítsuk ki a szifonunkat, gyakran már ezzel elhárul a dugulás. Ha nem akkor jöhetnek a kemikáliák… Bármely anyaggal próbálkozunk, legyünk türelmesek, mert behatási idejük van. A legcélravezetőbb házi elegy a következő: 2 evőkanál szódabikarbónát öntsünk a lefolyóba, majd egy bögre 20 %-os ecetet. Dugózzuk le a lefolyót, hogy a felszabaduló gőzök képesek legyenek kifejteni áldásos hatásukat. Ezzel még nem vagyunk készen. 10-20 perc múlva húzzuk ki a dugót, majd egy nagy fazék forrásban lévő vizet öntsünk a lefolyóba. Általában sikerrel járunk.

Ha a háztartási praktikák nem váltak be, jöhetnek a bolti lefolyótisztítók. Háziasszonyok beszámolójából kiderült, hogy a folyékony lefolyó tisztítószerek a kíméletesebbek, de egy éjszakát érdemese a lefolyóban hagyni. Itt is jelentős szerep jut a forróvizes leöblítésnek. A por alakú granulátumokból, csak kiskanálnyi mennyiséget tegyünk a lefolyóba, mert beleköthet ! Sok sikert.

Amennyiben nem sikerült a felsorolt tanácsok és praktikák alapján elhárítani a dugulást, forduljon bizalommal hozzánk. Pánikra semmi ok jövünk és segítünk – Szigetszentmiklós térségében, olcsón, garanciával.

Egyéb tevékenységeink:
Duguláselhárítása Budapest és Szigetszentmiklóson
Vízvezeték szerelés Szigetszentmiklós
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás lakáson belül és kívül
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Szigetszentmiklóson

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós
Szavazzon!