Duguláselhárítás Szigetszentmiklós

Duguláselhárítás Szigetszentmiklóson – gyorsan

Lefolyó és csatorna tisztítás Szigetszentmiklós – Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, ejtő, gerinc és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Szigetszentmiklós. Kültéri csatorna hálózatok és szennyvízaknák szakszerű tisztítása, gyökérvágás és zsírtalanítás.

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós területén.
Fix áras szolgáltatás – kiszállási díj nélkül.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.
1 hónap garanciavállalás minden duguláselhárításra.
Korszerű gépekkel dolgozunk, bontás nélkül, garanciával.

Milyen lefolyótisztító szereket használjunk otthonunkban ?

A vegyipar rohamos fejlődésével egyre több lefolyótisztító és duguláselhárító szer kerül forgalomba.Ezen szerek jelentős része, gyakorlatilag semmire nem jó, sőt egyes granulátumok, ha nem segítenek akkor inkább belekötnek a lefolyórendszerünkbe, aminek bontás lehet a vége. Mielőtt a gyári lefolyó tisztítószereket vetnénk be próbálkozhatunk a jól bevált házi módszerekkel. A leggyakoribb dugulás a mosogatóban, kádban és a kézmosóban léphet fel. Itt a következő háztartási szereket vethetjük be: sütőpor, estet, szódabikarbóna, trisó.

Minden lefolyótisztítás előtt tisztítsuk ki a szifonunkat, gyakran már ezzel elhárul a dugulás. Ha nem akkor jöhetnek a kemikáliák… Bármely anyaggal próbálkozunk, legyünk türelmesek, mert behatási idejük van. A legcélravezetőbb házi elegy a következő: 2 evőkanál szódabikarbónát öntsünk a lefolyóba, majd egy bögre 20 %-os ecetet. Dugózzuk le a lefolyót, hogy a felszabaduló gőzök képesek legyenek kifejteni áldásos hatásukat. Ezzel még nem vagyunk készen. 10-20 perc múlva húzzuk ki a dugót, majd egy nagy fazék forrásban lévő vizet öntsünk a lefolyóba. Általában sikerrel járunk.

Ha a háztartási praktikák nem váltak be, jöhetnek a bolti lefolyótisztítók. Háziasszonyok beszámolójából kiderült, hogy a folyékony lefolyó tisztítószerek a kíméletesebbek, de egy éjszakát érdemese a lefolyóban hagyni. Itt is jelentős szerep jut a forróvizes leöblítésnek. A por alakú granulátumokból, csak kiskanálnyi mennyiséget tegyünk a lefolyóba, mert beleköthet ! Sok sikert.

Amennyiben nem sikerült a felsorolt tanácsok és praktikák alapján elhárítani a dugulást, forduljon bizalommal hozzánk. Pánikra semmi ok jövünk és segítünk – Szigetszentmiklós térségében, olcsón, garanciával.

Egyéb tevékenységeink:
Duguláselhárítása Budapest és Szigetszentmiklóson
Vízvezeték szerelés Szigetszentmiklós
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás lakáson belül és kívül
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Szigetszentmiklóson

Sürgősen vízvezeték szerelőre van szüksége, de hétvégén még egy csap felszerelését sem vállalja el senki? Mi igen! Hétvégén is dolgozunk, bármilyen vízvezeték szerelői problémát megoldunk! Garanciavállalás, pontos precíz munka korrekt áron, hozzáértő szakemberek. Ön csak annyit kell tegyen, hogy megkeres minket! Sőt már ezt is megteheti a számítógép előtt ülve. Látogassa meg weboldalunkat, ahol árakat is talál!

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós
5 (100%) 3 votes