Duguláselhárítás Sződ és Sződliget

Duguláselhárítás Sződ és Sződliget területén

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Sződ és Sződliget. Mosogató, WC., kézmosó, zuhanyzó, padlóösszefolyó és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Sződ és Sződliget. Jól képzett, precíz kollégáink, tisztán, higiénikusan dolgoznak.

Duguláselhárítás Sződ és Sződliget területén.
1 hónap garanciavállalás minden duguláselhárításra.
Korszerű gépekkel dolgozunk, bontás nélkül.

A flexibilis mosogatószifon hátránya

Először kezdjük az előnyökkel: tetszőleges csőátmérőben és tetszőleges hosszban kapható. Rendkívül olcsó és egyszerű szerkezet, még laikusok is pillanatok alatt felszerelhetik a mosogató vagy kézmosó alá. Nincs külön szifonrész ezért könnyű tisztítani. A leggyakoribb flexibilis szifon méretek: 32-40-50 mm. Most beszéljünk a hátrányokról. Flexibilitást hivatott bordázat sajnos belül is jelen van. Ez a bordázat jelentősen lassítja a víz áramlását, így nincs meg az áramló víznek a lendülete, ami a  csőszakasz öntisztulását segítené elő. Sokkal gyakrabban érdemes a lerakódott mosószermaradványok miatt tisztítani, mint a merev falú szifonokat. 10 évente pedig érdemes lecserélnünk, mert elvízkövesedik és a vékony falvastagság miatt gyakran ki lyukadhat.

Duguláselhárítás: hétfőtől – vasárnapig, a hát minden napján, azonnal. Lefolyótisztítás épületen belül és épületen kívül. Weboldalunk további oldalain mindent megtudhat a házi duguláselhárításról és a dugulások kialakulásáról. Amennyiben nem sikerült a felsorolt tanácsok és praktikák alapján elhárítani a dugulást, forduljon bizalommal hozzánk. Pánikra semmi ok jövünk és segítünk – Sződ és Sződliget térségében, garanciával.

Flexibilis mosogató szifon
Flexibilis mosogató szifon

Egyéb tevékenységeink:
Dugulások elhárítása Budapesten és Sződ és Sződliget
Vízvezeték szerelés Sződ és Sződliget
Duguláselhárítás bontás nélkül Sződ és Sződliget
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás Sződ és Sződliget
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. dugulás elhárítás Sződ és Sződliget

Duguláselhárítás Sződ és Sződliget
Szavazzon!