Duguláselhárítás Vác

Duguláselhárítás Vác területén – garanciával

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Vác – Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, ejtő, gerinc és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Vácon. Kültéri csatorna hálózatok és szennyvízaknák szakszerű tisztítása, gyökérvágás és zsírtalanítás. Képzett és precíz kollégáink, tisztán, gyorsan és higiénikusan dolgoznak.

Duguláselhárítás Vác területén.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.
1 hónap garanciavállalás minden duguláselhárításra.

A dugulások kialakulásának leggyakoribb okai:
– gyenge minőségű anyagokból összeállított csatornarendszerek
– lefolyó méretezési problémák
– lejtési szögek rossz beállítása
– sok könyök és forduló
– az öblítővíz mennyisége és a meleg víz hiánya

Eldugult WC. duguláselhárítása házilagos módszerekkel

Első és legfontosabb lépés az otthoni duguláselhárításban, hogy legalább elképzelésünk legyen arról, hogy mi okozta a WC. csésze eldugulását. Nézzük a leggyakoribb dugulást kiváltó okokat: WC. illatosító, ételmaradékok, higiéniás törlőkendő, túl sok WC. papír. Amennyiben valami idegen tárgy (WC. illatosító, fésű, mobil, gyerekjáték, csont) került a csészébe csak a csésze felvételével fogjuk tudni eltávolítani, ehhez azonban nagyon ügyesnek kell lennünk ! A lágyabb szennyeződések (túl sok WC. papír, ételmaradék) eltávolításával már könnyebb a dolgunk.

Ami segíthet: pumpáljuk el a vizet, majd 1 nagy fazék lobogó forró vizet öntsünk a csészébe, 20 perc múlva pumpáljuk meg újra a WC. lefolyóját. Amennyiben nem ment el a dugulás, és hajlandóak vagyunk feláldozni egy mop felmosót akkor még van esélyünk. Dugjuk a felmosófejet, a WC. csésze aljába, majd a hosszú nyelet megmarkolva, ütemesen kezdjük el pumpálni. A felmosóval sokkal nagyobb kompressziót tudunk adni az eldugult rendszernek, mint egy rövid nyelű pumpával. A visszatérő dugulásokat, sajnos sok esetbe az elvízkövesedett WC. csésze okozhatja, ilyenkor a csésze csere javasolt.

Egyéb tevékenységeink:
Duguláselhárítása Budapesten és Vácon
Vízvezeték szerelés Vácon

Csatornatisztítás és lefolyótisztítás lakáson belül és kívül
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Vácon

Ami duguláselhárító munkánkat jellemzi:
Nincs külön kiszállási díj. Minden elvégzett munkára 1 hónap garanciát vállalunk. Modern gépekkel dolgozunk. Minden kollégánk képzett vízvezeték szerelő szakember. Hétvégén és munkaszüneti napokon is rendelkezésre állunk. Rendet és tisztaságot hagyunk magunk után. Csatorna kamerázás, fertőtlenítés, vízvezeték szerelés és lefolyó szerviz szolgáltatások Pest megye teljes területén és Budapest kerületeiben.

A hét bármely napján hívhat minket telefonon, ha probléma adódik a vízvezetékekben. Vízvezeték szerelő csapatunk Budapesten a legjobb árakkal dolgozik, és azt is elmondhatjuk, hogy kreatívak vagyunk, gyorsan dolgozunk és megbízhat bennünk. Otthonosan mozgunk a vízvezeték szerelő munkákban, így bármilyen feladatot gyorsan meg tudunk oldani ezen a területen.

Duguláselhárítás Vác
5 (100%) 4 votes