Duguláselhárítás Zsámbék

Duguláselhárítás Zsámbékon garanciával

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Zsámbék – Mosogató, WC, kézmosó, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, ejtő, gerinc és alapvezeték tisztítás szakszerűen a legmodernebb gépekkel, bontás nélkül, kedvező áron Zsámbék. Jól képzett, precíz kollégáink, tisztán, higiénikusan dolgoznak.

Duguláselhárítás Zsámbék területén.
Fix áras szolgáltatás – kiszállási díj nélkül.
Korszerű gépekkel dolgozunk, bontás nélkül, garanciával.

Lúgkő, mint lefolyótisztító.

Évszázadok óta tudott dolog, hogy a lúgos anyagoknak erős maró és tisztító hatása van. A nátrium-hidroxidról van szó. A nátrium-hidroxid – marólúg vagy lúgkő, fémes bázis, vízben oldódva nagyon erős lúgos oldatot képez. Ha valahol, akkor az otthoni duguláselhárításban is hasznát tudjuk venni ennek az erősen maró hatású vegyületnek. Ez az anyag az alapja minden szilárd halmazállapotú bolti lefolyótisztítónak is, csak hígított változatban. Amennyiben töményen szeretnénk megvásárolni, patikában és vegyszer szaküzletben is kapható. Egyébként a szappangyártás legfontosabb alapanyaga.

A lúgkő, szinte minden szennyeződést (főleg szervest) roncsol és megsemmisít: haj, szőr, bőr, ételmaradék. Ezért is alkalmas a mosogatók, zuhanytálcás, kézmosók dugulásának megszüntetésére. Azonban, nagyon fontos, hogy használat közben viseljünk védőszemüveget, gumikesztyűt és folyamatosan szellőztessünk !!! Kisgyermek és háziállat ne legyen használat közben a közelünkben ! Adagolása a következő legyen: 1-2 evőkanálnyit tegyünk a lefolyóba, majd öntsünk rá egy pohár forróvizet, ezután dugózzuk le a lefolyót hogy a maró gőzök dolgozni tudjanak. Pár perc múlva öblítsük le a rendszert egy vödör forró vízzel. Fém szifonok esetén ne alkalmazzuk a lúgkövet, mert roncsolhatja a fém alkatrészeket.

Amennyiben nem sikerült a felsorolt tanácsok és praktikák alapján elhárítani a dugulást, forduljon bizalommal hozzánk. Pánikra semmi ok jövünk és segítünk – Zsámbék térségében, olcsón, garanciával.

Egyéb tevékenységeink:
Duguláselhárítása Budapesten és Zsámbékon
Vízvezeték szerelés Zsámbékon
Csatornatisztítás és lefolyótisztítás
Mosogató, kád, kézmosó, zuhanyzó, WC. duguláselhárítás Zsámbékon

Portálunkon a vízvezeték szerelés technológiájáról is olvashat, megtudhatja, hogy miből készülnek a vízvezeték szerelők által leggyakrabban használt csövek és vezetékek. Csapok, csaptelepek cseréjét, de akár azok javítását is megoldjuk, ha vízvezeték szerelő csapatunkhoz fordul segítségért. Egy telefonhívásba kerül, és már úton is van a vízvezeték szerelőnk Budapest bármely részéről, vagy Pest megye bármely településéről hívott is Ön.

Ha nem hívta időben a budapesti vízvezeték szerelő szakemberünket, és elfagyott a kertcsap vagy a vezeték, akkor a helyreállítást bízza ránk, mi gyorsan megoldjuk a problémát. Vízvezeték szerelő budapesti csapatunk a kliens érdekeit tartja szem előtt, és aszerint végzi a dolgát. Kertcsapok téliesítése is szerepel a vízvezeték szerelő szolgáltatásaink között. Vízvezeték szerelő csapatunk Önért van, és – ha igényli – Önnek dolgozik.

Duguláselhárítás Zsámbék
4.8 (96%) 5 votes