Duguláselhárító pumpa

Duguláselhárítás pumpával
A WC. a mosdó, a kád vagy a mosogató dugulását házilag is elháríthatjuk. Használjunk forróvíz és ecetet kombinációt, citromsavat, bóraxot, szódabikarbónát vagy sütőport, esetleg sósavat. illetve, gondos odafigyelés mellett ezek keverékét.

Öntsünk belőlük a lefolyóba, hagyjuk hatni a keveréket néhány órán keresztül, majd vegyük elő az univerzális WC. pumpát és pumpáljuk meg óvatosan az eldugult lefolyót. Figyeljünk arra, hogy a pumpa fejét ellepje a víz, ugyanis így érhetjük el a legjobb hatást.

A műveletet többször is megismételhetjük. Ha nem jártunk sikerrel, a dugulás valószínűleg mélyebben található. Ekkor kénytelenek vagyunk szakembert hívni, aki ipari csőgörény vagy nagynyomású csatornamosó segítségével hárítja el a problémát. Komolyabb dugulások esetén csatornakamerázást is alkalmaz, hogy feltárhassa a probléma forrását és pontos helyét.

Duguláselhárítás Budapest összes kerületében. Lefolyótisztítás Pest megyében. Kedvező árak, azonnali kiszállás, garancia vállalás a munkára. Non-stop, hétvégi ügyelettel!

Duguláselhárító pumpa
Szavazzon!