Duguláselhárító spirál

A lefolyótisztító spirál tulajdon képen egy erős, edzett acéldrót, mely spirálisa alakban van feltekerve egy bizonyos átmérőre. Ezek a duguláselhárító spirálok különböző átmérőjű és erősségű acél huzalból készülnek, a tisztítandó csőátmérő függvényében. A magasnyomású mosatás mellett a korszerű duguláselhárítás elengedhetetlen kelléke a csőtisztító spirál. Léteznek olcsó kézi spirálok és léteznek ipari kivitelű professzionális duguláselhárító spirálok.

kezi-spiral
Olcsó, kézi, duguláselhárító spirál

Olcsó, kézi duguláselhárító spirál

dobba-szerelt-kezi-spiral
Olcsó, kézi, dobba szerelt duguláselhárító spirál

Olcsó, kézi, dobba szerelt duguláselhárító spirál

Kézi spirálok :
Kisebb beltéri dugulások elhárítására alkalmas eszköz. Általában egy szál anyagból5-10 mm átmérővel, 3-10 méter hosszban kaphatóak. Árukat tekintve: 1500-8000 Ft. között vannak. Alkalmazásuk: az eldugult lefolyóvezetékbe juttatva, kézi erővel, tekeréssel, ki-be húzgálással szüntethetjük meg a dugulást.

dugulaselharito-kezi-spiral
Kézi spirál – barkács kivitel

Ipar, szekcionált duguláselhárító spirálok :
Nagyobb átmérőjű külső és beltéri csatorna hálózatoknál alkalmazható eszköz. Ezeket a szerszámokat csak képzett szakember használhatja, a baleset veszély és a nem megfelelő alkalmazásból fakadó kártétemények miatt. Általában: mosogatók, WC.-k, alapvezetékek, csapadék elvezetők, ipari tisztításánál használják. Drága minőségi eszközökről van szó, 16-22-32 mm átmérőben, tetszőleges hosszban toldhatóak. Duguláselhárítás Budapesten

dugulaselharito-gepi-spiral
Ipari kivitelű duguláselhárító spirálok

Duguláselhárítás Budapest összes kerületében fix áron. Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Pest megyében, kiszállási díj nélkül, garanciával. Kedvező árakkal. Dugulások elhárítása Budapesten.

Nem sikerült házilag megoldania a dugulást?
A legjobb az egészben, hogy önnek semmi mást nem kell tennie ezért, minthogy felemelje a telefonját és tárcsázza ügyfélszolgálatunk telefonszámát. Sőt a rendszeres duguláselhárítás segítségével örökre elfelejtheti a dugulás okozta nehézségeket és a vezetékek, a lefolyók épségét is megőrzi. A duguláselhárítás szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink egyszerűen szabadulhatnak meg a dugulás okozta problémáktól és magától a dugulástól is.

Duguláselhárító spirál
5 (100%) 1 vote