Elektromos kézi és gépi csatornatisztító berendezések

Elektromos kézi és gépi csatornatisztító berendezések

Elektromos kézi berendezések
Ezen eszközök megegyeznek a hagyományos, kézi erővel meghajtott csatorna és lefolyó tisztító eszközökkel, annyi jelentős különbséggel, hogy a hozzájuk csatlakoztatott (meghajtó) elektromos szerszám – általában hagyományos fúrógép – elektromos meghajtású, így jóval nagyobb teljesítményt biztosít.

kezi-csatornatisztito

Nagyüzemi (ipari) csatornatisztító berendezések
Főként szakemberek és cégek alkalmazzák, mivel drága berendezésekről van szó. Ezek az eszközök nagy teljesítményű, forgásirány váltó motorral rendelkeznek. Kifejezetten nagyobb átmérőjű csövek (50–300 mm) tisztítására alkalmasak, akár 30 méteres szakaszon is. A duguláselhárító géphez használt spirálok is jóval vastagabbak és ipari minőségűek (edzett szerszámacélból készültek). Az ipari csatornatisztító gépeknél használt spirálok általában 16–32 mm. között vannak.

gepi-csatornatisztito

A gépi spirálok kivitele lehet: normál vagy erősített kivitelű, illetve dobspirál. Hosszuk tetszőlegesen toldható a probléma függvényében. A gépi spirálok hatékonyságának titka (az olcsó kézi spirálokkal szemben) a motoros hajtás, az ideális fordulatszám, a kiváló minőség és a komoly átmérő. A kézi és gépi csőspirálok méreteik és alkalmazási területeik:

–  8-10 mm-es spirál: 32 mm vezetékhez – kézmosó
– 16 mm-es spirál: 40–100 mm vezetékhez – mosogató
– 22 mm-es spirál: 100–250 mm vezetékhez – WC. vezeték
– 32 mm-es spirál: 250–400 mm vezetékhez – alap és gerinc vezeték

Duguláselhárítás Budapesten garanciával, olcsó áron. Csatornakamerázás és WOMA csatornamosatás Budapesten. Csatornatisztítás Pest megyében. Csatorna rendszerek javítása, és új lefolyórendszerek kiépítések. Duguláselhárítás – olcsó árakkal, azonnali kiszállással, garancia vállalás a munkára. Non-stop, hétvégi ügyelettel!

Elektromos kézi és gépi csatornatisztító berendezések
4.3 (85%) 4 votes