Előzzük meg a dugulást

A dugulás megelőzése rendszeres vízkő mentesítéssel
Az eldugult lefolyóért általában a csőbe ragadt valamilyen szennyeződés vagy idegen tárgy a felelős. Ez lehet egy zsebkendő, egy leszakadt gomb, hajszál, köröm- vagy bőrdarabkák, ételmaradékok vagy vegyszermaradványok is. De gyakran egyszerűen a a leváló vízkő tehet a problémáról. Első és legfontosabb, hogy szifonjaink, (mosogató, kézmosó) és padlóösszefolyónk állapotát rendszeresen vizsgáljuk meg, ha kell szereljük szét és takarítsuk ki.

Ezért érdemes a rendszeres takarítás alkalmával nemcsak a látható, hanem a csövek mélyén található szennyeződéseket is eltávolítani. A csövek oldalán található vízkövet boltban kapható vegyszerekkel, de a kamrában vagy a konyhaszekrényben álló házi szerekkel is eltávolíthatjuk.

Remek vízkőoldó például az ecet – komolyabb szennyeződés esetén töményen, általános tisztításra hígítva –, a citromlé vagy a citromsav. Öntsünk a lefolyóba 20 százalékos ecetet, hagyjuk hatni egy órát, majd mossuk át forró vízzel. Eldugulásra hajlamosabb lefolyóinknál, az ecetes forróvizes átmosatást akár hetente is megismételhetjük.

Duguláselhárítás Budapest összes kerületében. Lefolyótisztítás Pest megyében. Kedvező árak, azonnali kiszállás, garancia vállalás a munkára. Non-stop, hétvégi ügyelettel!

 

Duguláselhárítás Budapesten: I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XIII. kerület.