Fertőtlenítés

Egy új szolgáltatás a piacon – fertőtlenítés és illatosítás

Mikor lehet rá szükség :

Egyes kültéri és beltéri dugulások alkalmával a csatornahálózatból visszaömlő szennylé, komoly higiéniás problémákat okozhat, mind bakteriális mind esztétikai szempontból.  A helységben maradt szennylé nyomait és bűzös maradékait házilag nehéz eltüntetni, illetve megfelelő vegyszerek hiányában semlegesíteni.  A feladat elvégzése nem tűrhet halasztást: egészségügyi intézményben, élelmiszer kereskedelemben és a közétkeztetésben.

Vállalkozásunk egyszerűen, gyorsan, hatékonyan és olcsón segít otthonát vagy vállalkozását megszabadítani a fertőzésveszélytől és a kellemetlen illatoktól.  A feladat mielőbbi elvégzése a lakóhelyiségek és üzemelő vállalkozások mellékhelyiségeiben különösen indokolt,  mivel itt nagyon fontos a higiénikus környezet.  Bizonyos esetekben duguláselhárítás után is !

Fertőtlenítés

A technológia:

Permetszóró technológiával alaposan megtisztítjuk a falakat és a padozatot.  A munkafolyamat rendkívül gyors, egy lakás vagy helyiség – 1 órán belül újra használhatóvá válik. A felhasznált anyag pillanaton belül kifejti hatását.

Minősített,  (OKBI)  és  (EUR Nr.)  engedélyekkel rendelkező környezetbarát anyagokat alkalmazunk, melyek gyorsan fejtik ki baktériumölő és fertőtlenítő hatásukat. Toxikus és egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaznak.  Már 5 perc elteltével érezhető a szinte újjávarázsolt környezet vagy otthon.  A későbbiekben egy alapos szellőztetés és felmosás után a helyiség a kórokozóktól és kellemetlen szagok semlegesítve  újra használható.  Kérjen bővebb információt a részletekről. Fertőtlenítés és illatosítás duguláselhárítás után.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyébe – garanciával, fix áron.

Duguláselhárító szolgáltatásunk lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy örökre elfeledhessék a csatornák, és egyéb vezetékek visszatérő dugulását és a vele járó problémákat. A rendszeres karbantartó jellegű lefolyótisztítás  egyszer és mindenkorra elfeledteti a vezetékek és a lefolyók dugulása okozta problémákat.

Ami duguláselhárító munkánkat jellemzi:
Nincs külön kiszállási díj. Minden elvégzett munkára 1 hónap garanciát vállalunk. Modern gépekkel dolgozunk. Minden kollégánk képzett vízvezeték szerelő szakember. Hétvégén és munkaszüneti napokon is rendelkezésre állunk. Rendet és tisztaságot hagyunk magunk után. Csatorna kamerázás, fertőtlenítés, vízvezeték szerelés és lefolyó szerviz szolgáltatások Pest megye teljes területén és Budapest kerületeiben. Tisztelt Látogató, minden megkeresést örömmel veszünk, és legjobb tudásunk szerint teljesítünk. A kiszállás mindig a megbeszélt időben történik. Az árak tekintetében itt érdeklődhet: Duguláselhárítás árak.

Eldugult a lefolyó, a vezeték, a vízvezetékkel akadtak problémái vagy a fűtésrendszer makacskodik? Mindeddig a duguláselhárítás szolgáltatással igyekeztünk minél többet segíteni ügyfeleinknek, hiszen a legjobb minőségű munkavégzést nyújtottuk a legalacsonyabb árakon. Ezen meg sem lepődhetünk, hiszen ügyfeleinknek a legjobb minőséget biztosítjuk a legalacsonyabb árakon és ezen felül egyéb kedvezményekben is részesítjük őket. Most kibővítettük szolgáltatásaink körét és a duguláselhárítás mellett további szolgáltatásokkal igyekszünk ügyfeleinknek segíteni. Ezentúl a duguláselhárítás mellett egyéb szolgáltatásokat is vállalunk, így a fentebb felsorolt problémák esetében bátran fordulhat hozzánk. Ezen túl hívhat minket teljes körű fűtésrendszerek tervezéséhez és teljes kiépítéséhez anyagbeszerzéssel együtt, a vízvezetékek szereléséhez, gázszereléshez és egyéb épületgépészeti javításokhoz, munkálatokhoz.