I. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás I. kerületben

Duguláselhárítás az I. kerület alábbi részein: Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Vár, Víziváros. Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk. Fürdőszoba,  konyha, WC, garázs, pince és a kültéri dugulások elhárításában segít csapatunk. Fővezeték, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Lefolyótisztítás és fertőtlenítés  a kerület minden részén.

Duguláselhárítás Budapest I. kerület
Duguláselhárítás Budapest I. kerületben

A dugulás elhárítás költségei:

A vízvezeték szerelőket legtöbbször a dugulások miatt hívják a lakásokba. Sokan egyből a szakember számát tárcsázzák, míg mások csak akkor kérnek segítséget, ha a problémát saját kezűleg nem tudják elhárítani. Súlyos dugulás esetén mindenképpen érdemes szakértőre bízni a megoldást, de nem árt, ha előtte tisztában vagyunk a szerelés költségeinek alakulásával is.

Nincs két egyforma munkadíj, de általában elmondható, hogy a nagyvárosokban magasabb óradíjjal dolgoznak, mint vidéken. A kiszállási díjat az is megnövelheti, ha a szerelő nem egyedül, hanem segéddel érkezik.

Ha a dugulás percek alatt megszüntethető egy csőgörény segítségével, minimális költségekkel számolhatunk, kivéve, ha a szerelőt rendes munkaidőn kívül hívtuk ki. Ha a wc-ből ömlik a víz, sürgős megoldásra van szükség akár az éjszaka közepén is, ilyenkor természetesen plusz díjat számolnak fel a kiszállásért.

Sajnos nem minden dugulást lehet egyszerűen elhárítani. Komolyabb esetekben a korrodálódott csövek cseréjére van szükség. Ilyenkor a szakértelem megkerülhetetlen, a többórás munka pedig a duguláselhárítás legköltségesebb kategóriájába tartozik.

Duguláselhárítás Budapest – I. kerületben

Budapest-1-kerület

Vízvezeték szerelő csoportunk az olyan szerelési munkálatokat is elvállalja, amit más szerelők nem szívesen végeznek el. Budapesten és az egész Pest megye területén bárhová hívhatnak. Ha vízvezeték szerelőre van szüksége, akkor válasszon minket, mert mi pontos munkát végzünk, és nem hagyunk csatateret magunk után! Mi azért vagyunk, hogy Önnek ne kelljen a fölöslegesen elfolyt vízért fizetnie.

Bármilyen feladatot megoldunk, amit egy jól képzett vízvezeték szerelő csapat meg tud oldani. Ha üzemzavar lép fel a vízvezeték rendszerben, Önnek nem kell hétfőig várnia, amíg valaki felveszi a telefont, mert cégünknél állandó ügyelet van, és a hét minden napján kiszáll vízvezeték szerelő csapatunk a hibát elhárítani. Ha felhív minket és igényli szolgáltatásainkat, Ön is megbizonyosodik szakembereink képzettségéről.

I. kerület – Duguláselhárítás
5 (100%) 3 votes