I. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás I. kerületben

Duguláselhárítás az I. kerület alábbi részein: Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Vár, Víziváros. Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk. Fürdőszoba,  konyha, WC, garázs, pince és a kültéri dugulások elhárításában segít csapatunk. Fővezeték, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Lefolyótisztítás és fertőtlenítés  a kerület minden részén.

Duguláselhárítás Budapest I. kerület
Duguláselhárítás Budapest I. kerületben

A dugulás elhárítás költségei:

A vízvezeték szerelőket legtöbbször a dugulások miatt hívják a lakásokba. Sokan egyből a szakember számát tárcsázzák, míg mások csak akkor kérnek segítséget, ha a problémát saját kezűleg nem tudják elhárítani. Súlyos dugulás esetén mindenképpen érdemes szakértőre bízni a megoldást, de nem árt, ha előtte tisztában vagyunk a szerelés költségeinek alakulásával is.

Nincs két egyforma munkadíj, de általában elmondható, hogy a nagyvárosokban magasabb óradíjjal dolgoznak, mint vidéken. A kiszállási díjat az is megnövelheti, ha a szerelő nem egyedül, hanem segéddel érkezik.

Ha a dugulás percek alatt megszüntethető egy csőgörény segítségével, minimális költségekkel számolhatunk, kivéve, ha a szerelőt rendes munkaidőn kívül hívtuk ki. Ha a wc-ből ömlik a víz, sürgős megoldásra van szükség akár az éjszaka közepén is, ilyenkor természetesen plusz díjat számolnak fel a kiszállásért.

Sajnos nem minden dugulást lehet egyszerűen elhárítani. Komolyabb esetekben a korrodálódott csövek cseréjére van szükség. Ilyenkor a szakértelem megkerülhetetlen, a többórás munka pedig a duguláselhárítás legköltségesebb kategóriájába tartozik.

Duguláselhárítás Budapest – I. kerületben

Budapest-1-kerület

I. kerület – Duguláselhárítás
Szavazzon!