II. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás II. kerületben

Duguláselhárítás a II. kerületben – a kerület alábbi részein: Adyliget, Budakeszi, Budaliget, Csatárka, Felhévíz, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépvölgy, Törökvész, Vérhalom, Zöldmál. Lefolyótisztítás a kerület minden részén. Rendkívül kedvező árakkal, lehetőség szerint bontás nélkül. Mosogató, kézmosó kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. dugulások elhárítása.

Duguláselhárítás Budapest II. kerület
Duguláselhárítás Budapest II. kerület

 A mosdó dugulásának elhárítása környezetbarát anyagokkal

Egyre többen helyezik előtérbe a környezetvédelem szempontjait az élet minden területén. Aki kerülni szeretné az erős vegyszereket, házilag is elkészítheti saját tisztítószereit és lefolyótisztítóját is. A művelet pofonegyszerű, a költségek minimálisak, a hatás erőteljes. A titok pedig két, a legtöbb háztartásban mindig megtalálható hozzávalóban rejlik: az ecetben és a szódabikarbónában.

Ezek nem mérgező, természetes anyagok, melyek semmilyen kárt nem okoznak sem a mosdóban, sem a csövekben és használatuk az egészségre nézve is teljesen biztonságos. Amikor vegyítjük őket, reakcióba lépnek, ezt jelzik a habzó buborékok. A szennyeződésekkel szemben szinte megállíthatatlanok, fertőtlenítő hatással rendelkeznek, sokan tisztítószerként is használják őket.

A dugulás elhárításához vagy a lefolyó tisztításához öntsünk 1 bögre szódabikarbónát a lefolyóba, öblítsük le 2 bögre forró vízzel. Néhány perc múlva öntsünk hozzá még 1 bögre szódabikarbónát és 1 bögre ecetet, a lefolyót pedig rögtön dugjuk be. Várjunk 10 percet és még 2 bögre forró vizet öntsünk utána. A műveletet meg is ismételhetjük.

Duguláselhárítás Budapest – II. kerületben

Budapest-2-kerület

II. kerület – Duguláselhárítás
4.5 (90%) 4 votes