III. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás III. kerületben

Duguláselhárítás III. kerületben – a kerület alábbi részein: Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Óbuda, Remetehegy, Római fürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy. Lefolyótisztítás a kerület minden részén. Rendkívül kedvező árakkal, lehetőség szerint bontás nélkül.  Mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, esővezetékek, klímavezetékek, és WC. dugulások elhárítása.

Duguláselhárítás Budapest V. kerület
Duguláselhárítás Budapest V. kerület

Fürdőkád dugulásának megszüntetése pumpával

A mosogató után a második legveszélyeztetettebb hely a dugulások szempontjából egyértelműen a fürdőkád. A rengeteg tusfürdő, szappan, sampon, a haj- és szőrcsomók egy idő után szinte biztosan elzárják a víz útját a csőben, sok kellemetlenséget okozva ezzel. Ha a dugulás első jelét, a víz lassú szivárgását tapasztaljuk, már érdemes a tettek mezejére lépni.

A pumpának minden háztartásban ott a helye. Használhatjuk a lakásban valamennyi vizesblokk dugulásának megszüntetésére, az enyhébb lerakódásokkal szinte biztosan megbirkózik. Hatásmechanizmusának alapját a vákuum adja, használat során ezt kell léterhoznunk, hogy a pumpa valóban működni tudjon. A fürdőkád ebből a szempontból kényes terület, hiszen két nyílás is található rajta, a lefolyó és a túlfolyó.

Hogy a lefolyóban vákuumot tudjunk képezni, a túlfolyót légmentesíteni kell. Ezt néhány csík szigetelőszalag segítségével könnyen megoldhatjuk. Ragasszuk le alaposan a réseket, majd engedjünk a kádba annyi vizet, hogy a gumiharangot legalább a feléig ellepje. Ezután kezdjük meg a pumpálást, melynek során a vízzel együtt a szennyeződések is újra felszínre kerülnek.

Duguláselhárítás Budapest – III. kerületben

Budapest-3-kerület

III. kerület – Duguláselhárítás
Szavazzon!