IV. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás IV. kerületben

Duguláselhárítás IV. kerületben – a kerület alábbi részein: Istvántelek, Káposztásmegyer, Megyer, Székesdűlő, Újpest. Lefolyótisztítás a kerület minden részén. Rendkívül kedvező árakkal, lehetőség szerint bontás nélkül. Fővezeték, csapadék víz vezeték, mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás.

Duguláselhárítás Budapest IV. kerület
Duguláselhárítás Budapest IV. kerület

Mihez kezdjünk, ha eldugult a mosogató?

A konyhai mosogatóra és a fürdőszobai mosdóra egyaránt igaz, hogy a dugulások legtöbbször a lefolyónyílás alatt nagyjából 15 cm-re alakulnak ki. Itt a cső ugyanis U-alakban meghajlik, ez pedig valóságos csapda a hajszálak, a zsír- és szappanlerakódások, ételmaradékok számára. Az itt megakadó szennyeződésekből ered a lefolyó jellegzetes szaga is.

A vízvezeték szerelők szinte sosem javasolják, hogy ha dugulással találjuk magunkat szemben, rögtön nyúljunk a lefolyótisztítók után. Érdemes előbb a különböző mechanikus módszerekkel próbálkozni, melyek nem tesznek kárt a csövekben és közel sem rejtenek annyi veszélyt sem ránk, sem környezetünkre nézve, mint a vegyszerek.

Miután eltávolítottuk a lefolyó fedelét, próbáljunk meg az ujjunkkal kiszedni minél több szennyeződést és idegen anyagot. A kisebb eszközökkel, mint a csipesz vagy a kés, bánjunk óvatosan, mert könnyen belecsúszhatnak a lefolyóba.

A pumpa és a csőgörény jó, ha kéznél vannak minden háztartásban, de ha ez utóbbit nem is tartjuk otthon, egy drótból meghajlított fogassal helyettesíthetjük. Ha egyik sem válik be, szereljük szét a szifont és alaposan tisztítsuk ki.

Duguláselhárítás  IV. kerület

Budapest-4-kerület

Szolgáltatásaink:

  • Duguláselhárítás fix áron Budapesten (Káposztásmegyer)
  • Bontás nélküli dugulás elhárítás (Székesdűlő)
  • Non-stop lefolyótisztítás Budapesten (Újpest)
  • WC. és kézmosó duguláselhárítás Budapesten (Megyer)
  • Zuhanytálca és padlóösszefolyó duguláselhárítás (IV.kerület)
  • Mosogató dugulás megszüntetés Budapest (Istvántelek)

Womás duguláselhárítás és csatorna tisztítás – IV. kerületben, Újpesten

Egyéb vízszerelő és csatornatisztító szolgáltatások:
Eldugult a lefolyó, problémák adódtak a mosdóban? A leeresztő tömítés meghibásodása lehet a vécéfolyás okozója. Ez havonta jelentős vízmennyiséget jelent, és egyben plusz költséget is a családi kasszára nézve. Látogasson el honlapunkra, írja meg problémáját nekünk és győződjön meg Ön is arról, hogy a vízvezeték szerelő budapesti csaptunk a legolcsóbban dolgozik, akár zuhanykabin cserére, akár vécécsésze javításra lesz szükség.

A hét bármely napján hívhat minket telefonon, ha probléma adódik a vízvezetékekben. Lehet szó kádcseréről vagy meghibásodott vízcsap kicseréléséről, minden munkát elvégzünk, amit egy vízvezeték szerelő el tud végezni. Otthonosan mozgunk a vízvezeték szerelő munkákban, így bármilyen feladatot gyorsan meg tudunk oldani ezen a területen. Forduljon hozzánk bizalommal!

IV. kerület – Duguláselhárítás
5 (100%) 4 votes