IX. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás IX. kerületben

Duguláselhárítás IX. kerületben – Ferencvárosban. Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk. Fürdőszoba,  konyha, WC, garázs, pince és a kültéri dugulások elhárításában segít csapatunk. Fővezeték, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Lefolyótisztítás és fertőtlenítés  a kerület minden részén.

Duguláselhárítás Budapest IX. kerület
Duguláselhárítás Budapest IX. kerületben

WC. dugulásának megszüntetése pumpa nélkül

A WC. dugulását legtöbbször kisebb-nagyobb tárgyak okozzák, melyek az U-alakú lefolyóban elakadnak. Két módszer is létezik arra, hogy pumpa nélkül is megoldhassuk ezt a kellemetlen problémát.

1. Öntsünk bőségesen mosogatószert a WC.-csészébe, de használhatunk apróra feldarabolt szappant is. Öntsünk óvatosan egy vödör forró vizet utána, ami feloldja a mosogatószert vagy a szappant. Ezek segítenek majd a dugulást okozó tárgynak tovább csúszni a csövekben. Ha szükséges, ismételjük meg a műveletet. Ha a víz elkezd lefolyni a wc-ben, még öblítsük le néhányszor, hogy a maradék szennyeződést is eltávolítsuk.

2. Húzzunk fel gumikesztyűt és merjünk ki annyi vizet a WC. csészéből, amennyit csak lehet. Töltsünk meg egy ásványvizes üveget forró vízzel, fogjuk be a száját az ujjunkkal, majd fordítsuk lefelé és illesszük bele pontosan a WC. lefolyójába. Vegyük el az ujjunkat és nyomjuk ki belőle erősen a vizet. A nyomás hatására a dugulás könnyebben elhárítható. Utána öntsünk bele forró vizet, ezt 3-4-szer érdemes megismételni. Végül kb. 3 l forró vizet öntsünk a wc-be és hagyjuk 15-20 percig állni, majd végezzünk öblítést.

Duguláselhárítás Budapest – IX. kerületben

Budapest-9-kerület

IX. kerület – Duguláselhárítás
Szavazzon!