IX. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás IX. kerületben

Duguláselhárítás IX. kerületben – Ferencvárosban. Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk. Fürdőszoba,  konyha, WC, garázs, pince és a kültéri dugulások elhárításában segít csapatunk. Fővezeték, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Lefolyótisztítás és fertőtlenítés  a kerület minden részén.

Duguláselhárítás Budapest IX. kerület
Duguláselhárítás Budapest IX. kerületben

WC. dugulásának megszüntetése pumpa nélkül

A WC. dugulását legtöbbször kisebb-nagyobb tárgyak okozzák, melyek az U-alakú lefolyóban elakadnak. Két módszer is létezik arra, hogy pumpa nélkül is megoldhassuk ezt a kellemetlen problémát.

1. Öntsünk bőségesen mosogatószert a WC.-csészébe, de használhatunk apróra feldarabolt szappant is. Öntsünk óvatosan egy vödör forró vizet utána, ami feloldja a mosogatószert vagy a szappant. Ezek segítenek majd a dugulást okozó tárgynak tovább csúszni a csövekben. Ha szükséges, ismételjük meg a műveletet. Ha a víz elkezd lefolyni a wc-ben, még öblítsük le néhányszor, hogy a maradék szennyeződést is eltávolítsuk.

2. Húzzunk fel gumikesztyűt és merjünk ki annyi vizet a WC. csészéből, amennyit csak lehet. Töltsünk meg egy ásványvizes üveget forró vízzel, fogjuk be a száját az ujjunkkal, majd fordítsuk lefelé és illesszük bele pontosan a WC. lefolyójába. Vegyük el az ujjunkat és nyomjuk ki belőle erősen a vizet. A nyomás hatására a dugulás könnyebben elhárítható. Utána öntsünk bele forró vizet, ezt 3-4-szer érdemes megismételni. Végül kb. 3 l forró vizet öntsünk a wc-be és hagyjuk 15-20 percig állni, majd végezzünk öblítést.

Duguláselhárítás Budapest – IX. kerületben

Budapest-9-kerület

Ha gond adódik a bojlerrel, hívja vízvezeték szerelő csapatunkat, mi megjavítjuk, kitisztítjuk, vagy ha nincs más megoldás, kicseréljük. Mindent megteszünk azért, hogy ne kelljen új készüléket vásárolnia. Ami javítható vagy alkatrész cserével újjá varázsolható, azt mi megjavítjuk. Budapesti vízvezeték szerelő szakembereink az Ön érdekei szerint cselekszenek.

Új mosógépet vásárolt és jó lenne már üzembe helyezni? Egy telefonhívásba kerül, és már úton is van a vízvezeték szerelőnk Budapest bármely részéről, vagy Pest megye bármely településéről hívott is Ön. Bekötjük a mosógépet, üzembe helyezzük, és már indulhat is a ruhák mosása. Hívjon minket, ha vízvezeték szerelőre van szükségbe, bármiről legyen is szó!

IX. kerület – Duguláselhárítás
5 (100%) 5 votes