Kuruttyoló lefolyó

A lefolyóból jövő furcsa hangok egyértelműen a kialakulóban lévő dugulás előjelei. Kár bele menni most az amúgy is bonyolult fizika “áramlástani” részébe de, röviden foglaljuk össze a jelenséget. A lefolyócső keresztmetszete a mosószertől és ételmaradéktól jelentősen beszűkült, ezért az átáramló víz kerülgeti a dugulást és az akadályokat, hol megtorpan, hol lendületet vesz és átbukik a szűkületen. Természetesen egy mosogatónyi víz sokkal lassabban fog lemenni, így mi is tovább hallgathatjuk a bugyogást, kuruttyolást.

kuruttyoló-lefolyó
Kuruttyoló Lefolyó

Mit tehetünk mi magunk, a már kialakult jelenséggel:

Öntsünk 1 liter 20 % -os ecetet a mosogatóba, majd borítsunk rá 2 nagy fazék forróvizet. Esetleg, próbálkozhatunk bolti lefolyótisztító szerekkel is, amit legalább egy éjszakára benne hagyunk a csőben, majd reggel leöblítjük. És végezetül megpróbálkozhatunk a mechanikus tisztítással is, először a klasszikus WC. pumpa jöhet szóba a teleengedett mosogatónál, majd ha tovább is van még kedvünk barkácsolni, akkor a spirálos megoldást is választhatjuk.

Tisztelt látogató, amennyiben nem folyik le a lefolyó (MOSOGATÓ, WC, KÁD, ZUHANY, KÉZMOSÓ, PADLÓÖSSZEFOLYÓ) keresse csapatunkat, és mi gyorsan, olcsón, garanciával megoldjuk a problémáját:  Dugulás elhárítás, lefolyótisztítás Budapesten.  Oldalunkon rengeteg érdekes bejegyzés foglalkozik még az  otthoni és házi dugulás elhárítással.

Panellakásokban is végzünk vízvezeték szereléseket. A csaptelepek cseréjétől a dugulás elhárításáig minden munkát elvégez vízvezeték szerelő csapatunk. Budapesten és Pest megye területén bármely panellakáshoz kiszállunk, és készséggel elvégezzük a szükséges javításokat.Vízvezeték szerelő szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek, így pontos, precíz munkát végeznek.