Lefolyótisztítás sósavval

A sósav, más néven = hidrogén-klorid vizes oldata. Maga hidrogén-klorid egy színtelen, szúrós szagú, mérgező gáz, képlete HCl. Vízben jól oldódik, vizes oldata a sósav. Fontos tudnunk, mikor lefolyót szeretnénk vele tisztítani, csak a megfelelő előkészületek mellett szabad. Nyitott ablak, védőkesztyű, védőszemüveg. A sósavat, kizárólag alkalom szerűen használjuk, mivel maró hatását nem csak az elvízkövesedett vagy eldugult lefolyóban fejti ki, hanem a teljes csőhálózatban.

Háztartási sósav
Háztartási sósav

Fontos még megjegyezni, hogy már évtizedek óta használják az iparban és a háztartásokban is a sósavat lefolyótisztítónak, főként a kiváló vízkő és húgykő oldó képessége miatt. A sósav első sorban a fajansz mosdók, piszoárok, WC. csészék tisztítására alkalmas. Azonban, jótékony hatása mellett, a régebbi típusú lefolyó vezetékekben különösen nagy kárt tehet. Főként az acél, eternit, kőagyag, beton csövek belső felületét kezdi ki az erősen maró sav. Így az érdesedett, megmart felület a jövő dugulásának kiváltó oka lehet.

Soha ne keverjük a sósavat, hipó, vízkőoldó, domesztosz és hasonló vegyszerekkel, mert meghalhatunk a felszabaduló mérges gázoktól. (klórgáz) !

Ezért inkább lebeszélek mindenkit használatáról. Lefolyótisztításra inkább használjuk a következő, már bevált lefolyótisztító szereket és csak magukban használjuk és ne keverjük őket semmi más vegyszerrel.

Mr.Muscle
Szi-Ti
Tiret
Maxibrill
Mr. Matter

Tisztelt látogató, amennyiben nem folyik le a lefolyó (MOSOGATÓ, WC, KÁD, ZUHANY, KÉZMOSÓ, PADLÓÖSSZEFOLYÓ) keresse csapatunkat, és mi gyorsan, olcsón, garanciával megoldjuk a problémáját:  Csatornatisztítás, dugulás megszüntetés, lefolyótisztítás Budapesten.  Oldalunkon rengeteg érdekes bejegyzés foglalkozik még az  otthoni és házi dugulás elhárítással.

Ügyfeleink megszokhatták, hogy ha a duguláselhárítás kerül szóba vagy válik szükségesé, akkor azonnal hívhatnak minket, mert mi rendelkezésre állunk. A duguláselhárítás szolgáltatásunk egy egyszerűen igényelhető és könnyen elvégezhető rutin feladat, amely anyagilag sem olyan megterhelő, mint egy teljes vezetékcsere. Mivel kibővítettük szolgáltatásainkat, vízvezeték-szerelést, fűtési rendszerek tervezését és kivitelezését, vizesblokkok szerelését és épületgépészeti javításokat is vállalunk.