Mi okozhat kellemetlen szagokat a konyhában vagy a vécében?

Mi okozhat kellemetlen szagokat a konyhában vagy a vécében?
Ha furcsa, kellemetlen szagok terjengenek a fürdőszobában, a vécében vagy a konyhában, érdemes néhány potenciális bűzforrást ellenőrizni.

Nézzük meg, nincs-e lejárt, romlott élelmiszer a hűtőben; vigyük le a szemetet, és mossuk ki a kukát; illetve vizsgáljuk meg a falat vagy a csempét, nem penészes-e. Ha sehol sem találjuk a szag forrását, lehet, hogy azt a kezdődő dugulás vagy az eldugult lefolyóban rekedt szennyvíz vagy maga a szennyeződés okozza.

Próbáljuk meg eltávolítani ezt: boltban kapható tisztítószerekkel vagy ecettel, citromsavval, szódabikarbónával, illetve sóval egyaránt kísérletezhetünk. Ha nem járunk sikerrel, vásároljunk egy csőgörényt barkácsboltban, szereljük le a szifont, vagy hívjunk szakembert. Az utóbbi a legbiztosabb megoldás; így biztosan sikerül megszabadulnunk a kellemetlen szagoktól.

Sajnos van, hogy nem a felsorolt dolgok a kellemetlen szagok forrásai, hanem komolyabb illesztési, vagy kiszellőztetési problémák vannak, ilyenkor elkerülhetetlen a vízvezeték szerelő bevonása.

Dugulások elhárítása Budapesten.  Lefolyótisztítás Pest megyében. Kedvező árak, azonnali kiszállás, garancia vállalás a munkára.  Vízvezeték rendszerek javítása Budapesten. Non-stop, hétvégi ügyelettel!

 

Mi okozhat kellemetlen szagokat a konyhában vagy a vécében?
5 (100%) 1 vote