Mit ne tegyünk, ha eldugult a fürdőkád

Egy relaxáló fürdő után az ember pillanatok alatt magához tér, amikor azt látja, hogy a kádból nem hajlandó lefolyni a víz. Ha lassanként mégis csak leszivárog, egy fokkal jobb helyzetben vagyunk, mint mikor már edénnyel kell kimerni belőle. A fürdőkád dugulása még a legjobb családban is előfordul, a csövek szűk keresztmetszetét és a lefolyóba kerülő mosószerek, hajszálak és tisztálkodószerek mennyiségét ismerve ezen nincs is semmi csodálkozni való.

Eldugult a fürdőkád
Eldugult a fürdőkád

 

Az első dühkitörés után sokan nem válogatnak az eszközökben és amit találnak, azzal esnek neki a dugulásnak már egyébként is áldozatul esett kádnak. Jöjjön, aminek jönnie kell címszóval előkerül a csavarhúzó, a drótból hajtogatott fogas, a sósav és az egyszer valamikor valahol megvásárolt, ám azóta sem használt és a témában nem járatosak számára meglehetősen rejtélyes szerkezetnek tűnő csőgörény.
Természetesen a saját fürdőkádjával és lefolyójával mindenki azt tesz, amit csak jónak lát.

De talán nem árt némi felvilágosítás arról, hogy mi az, amivel csak magunkat sodorjuk még nagyobb bajba és a saját kiadásainkat növeljük teljesen értelmetlenül. Igencsak efelé haladunk, ha mindenféle tárgyakat dugdosunk a lefolyóba. Talán a legfontosabb tanács: a kád lefolyóját soha ne szedjük szét, mert a dugulást úgy sem tudjuk elhárítani, viszont beázást okozhatunk. A drótok, a csavarhúzó nem segítenek a problémán, könnyen beleejthetjük őket a lefolyóba és kihalászni már csak a szerelő fogja, ő is csak rombolás árán.

A vegyszereket se töltögessük egymás után a lefolyóba, legfeljebb egy típusú lefolyótisztítót használjunk és az se a sósav legyen. Elképesztő maró hatást fejt ki, ami egy régebbi, már korrodált csövet halálra ítél és rendkívül mérgező is. A forró vízzel, ecettel, szénsavas üdítőkkel és pezsgőtablettákkal nem ártunk ugyan, de nem is használunk, csak a saját időnket húzzuk vele. A zuhanycsőből nyerhető vízsugár is segíthet, na meg az óvatos pumpálás az eldugult kád lefolyón. Ha ez nem jött össze….milyen szerencse, hogy telefonunkban ott lapul egy segítőkész szakember száma, aki percek alatt kihúz a bajból!

Duguláselhárítás – Budapest teljes területén és Pest megyében vállaljuk az eldugult csatorna hálózatok és lefolyórendszerek tisztítását, a legkorszerűbb duguláselhárító gépekkel vagy magasnyomású csatornamosató eszközükkel. Az ingatlan bármely pontján legyen is a dugulás – WC.-ben, konyhában,fürdőszobában, kertben – segítünk. Hétvégén is dolgozunk. Hívja szakértő csapatunkat, és mi elhárítjuk a dugulást.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében nagy szakértelemmel. Csatornakamerázás és csatorna mosatás Budapesten. Lefolyótisztítás és csatorna tisztítás Pest megyében.  Csatorna rendszerek javítása, és új kiépítések. Duguláselhárítás – olcsó árak, azonnali kiszállás, garancia vállalás a munkára.  Non-stop, hétvégi ügyelettel!

Duguláselhárító szolgáltatási területeink:
Budapesten: I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület. Valamint Pest megye teljes területén.

A szakszerűen elvégzett duguláselhárítás biztosítja a teljes elvezető rendszer kitisztítását és zsírtalanítását, amelyek a legtöbb esetben a dugulás fő okozói. Válassza a duguláselhárítás szolgáltatásunkat és határos időn belül megoldjuk a gondjait. A legtöbb háztartásban különböző kémiai vegyszereket vetnek be kisebb – nagyobb sikerrel, de ezek a legtöbb esetben kémiai reakcióba lépnek a vezeték falával is. Az általunk felkínált duguláselhárítás szolgáltatás, roncsolás mentesen szünteti meg a vezetékek és lefolyók dugulását.

A csatornák, lefolyók és vezetékek eldugulásának megelőzése szempontjából a rendszeres duguláselhárítás a kulcsa. Ezzel a vezetékek karbantartása egyszerűen kivitelezhető, valamint megelőzhetjük az esetleges károkat is. De ez még nem minden a duguláselhárítás munkálataira 30 napos írásos garanciát adunk.

Mit ne tegyünk, ha eldugult a fürdőkád
5 (100%) 4 votes