Padlóösszefolyó duguláselhárítás házilag

A padlóösszefolyónk eldugulása főleg a fürdőszobában érinthet bennünket, de láttam már padlóösszefolyót a konyhában is. Ennek az összefolyónak kettős funkciója van. Egyrészről tisztítási lehetőséget a rákötött szakaszra, másrészt, biztonsági összefolyó (szuez-szifon) csőtörés esetén a vizes blokkban. Típusát tekintve a következő 3 fő típus létezik:

– az elavult kicsavarozható bűzelzáró dugós
– a legnépszerűbb kivehető bűzelzáró könyökös
– dizájnos és a modern buborékos, úszóházas típusok

padloosszefolyo-dugulas

Bármelyik típusról is legyen szó eldugulhatnak, a hajtól, portól, mosószertől, a rákötött lefolyók felhasználásától függően. Tehát, ha a padlóösszefolyó eldugult, mi magunk is megpróbálkozhatunk a dugulás elhárításával, mielőtt szakembert hívnánk. Húzzuk ki a bűzelzáró könyököt vagy a tisztító dugót, vagy a buborékot, ha ez könnyedén eltávolítható, és alaposan tisztítsuk ki a padlóösszefolyót, a becsatlakozásokkal és alkatrészekkel egyetemben. Duguláselhárító spirált azaz csőgörényt, illetve vízsugaras módszert egyaránt alkalmazhatunk.

Utóbbit akár a zuhanycsővel vagy egy slaggal is megpróbálhatjuk. De a kisebb csőgörény is hatásos lehet, ha a dugulás viszonylag közel található az összefolyóhoz, nem olyan mélyen a csőben. Dugjuk be a csőgörényt, és mozgassuk meg, hogy meglazíthassuk a beragadt – általában hajszálakból és tisztítószer-maradványokból álló – szennyeződést vagy dugulást. Végül folyassunk forró, majd hideg vizet a csőbe.

Tisztelt látogató, amennyiben nem folyik le a lefolyó keresse csapatunkat, és mi gyorsan, garanciával megoldjuk a problémáját:  Duguláselhárítás Budapesten.  Oldalunkon rengeteg érdekes bejegyzés foglalkozik még az  otthoni és házi dugulás elhárítással.

Örömmel értesítjük minden kedves ügyfelünket, hogy ezentúl nem csak duguláselhárítás esetén hívhatnak minket. A duguláselhárítás mellett számos egyéb szolgáltatással várjuk ügyfeleinket: vízvezeték-szerelés, fűtésrendszerek tervezése és teljes kivitelezése, épületgépészeti szerelések, kémények bélelése és egyebek. Ne feledje, nálunk nem csak a duguláselhárítás a legolcsóbb, hanem a felsorolt szolgáltatások mindegyikét az elvégzett munka minőségéhez képest a legjobb díjszabásokkal veheti igénybe.

A duguláselhárítás szolgáltatást két módszerrel végezhetjük, mind a magasnyomású mosó technológiát, mind a spirálos módszert alkalmazhatjuk. A duguláselhárítás kulcsfontosságú a lefolyók, kádak, vezetékek, csatornák és a légkondicionáló berendezések eldugulása ellen vívott harcban. Ha eldugult a lefolyója vagy a valamely vezeték, akkor hívjon minket, mert mi rögvest megoldjuk a problémát.