Szennyvíz utáni fertőtlenítés

Mikor van szükség a fertőtlenítésre ?
Nagy mennyiségű (nem várt) csapadék esetén, amikor az utcai csatornahálózat már feladta és a fekáliás esővíz utat törve magának eláraszt minden talajszint alatti helyiséget.

A szennyvízbetörés kétféle képen történhet:

A túlterhelt belső csatornahálózat felől – WC., padlóösszefolyó – (amennyiben nincs visszacsapó szelep beépítve a fő vezetékre) vagy az utcáról bezúduló szennyvíz miatt.

Melyik fertőtlenítő technológia a leghatásosabb:
Nagy összefüggő burkolt vagy burkolatlan felületek szennyvíz utáni fertőtlenítésének legjobb módszere a permetszóró fertőtlenítés. A fertőtlenítő szer porlasztással juttatjuk el az érintet felületre.

A fertőtlenítés menete :
A kiképzett fertőtlenítő szakember, a megfelelő védőfelszerelés viselése mellett a fertőtlenítő szert a szennyvízbetörésnek kitett felületre permetezi.

Milyen gyorsan hatnak az általunk használt fertőtlenítő szerek:
Rendkívül rövid a behatási idő: 20 perc és 1 óra alatt. Baktérium, vírus, gomba, ellen bizonyított hatású. Csak a legszigorúbb ÁNTSZ. előírásoknak megfelelő készítményeket alkalmazunk.

Szennyvíz utáni fertőtlenítés – lakásban, pincében, üzletben, vendéglátó helyen, kereskedelmi egységben, családi házban, raktárban. Dugulás elhárítás Budapesten és Pest megye területén gyorsan, olcsón, garanciával.

Szennyvíz utáni fertőtlenítés
Szavazzon!