V. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás V. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó,  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fővezeték, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Lefolyótisztítás és fertőtlenítés  a kerület minden részén.

Duguláselhárítás  sósavval – Csak óvatosan!

Az egyik legősibb módszer a dugulások megszüntetéséhez. Sok háztartásban még ma is kizárólag a lefolyók tisztításához tartanak otthon sósavat, ami egy rendkívül veszélyes vegyi anyag. A vízvezeté kszerelők álláspontja az, hogy a sósavat csak akkor vessük be, amikor már semmilyen más megoldást nem látunk. Hogy miért?

Ha a kelleténél tovább hagyjuk állni, súlyos problémákat okozhat a lefolyóvezeték rendszerben. Korrodálhatja a fémből készült csöveket és illesztéseket, ezzel jelentősen lerövidíti otthonunk csatorna hálózatának élettartamát és további problémákat okozhat.

Gumikesztyűben és csakis alaposan átszellőztetett helyiségben fogjunk hozzá a duguláselhárításhoz. Használat közben figyeljünk arra, hogy a sósav ne fröccsenjen ki, mivel a zománcozott felületeket is tönkreteheti ez a maró anyag. 10 percig hagyjuk hatni, majd 2-3 percre fél fordulaton nyissuk ki a hideg vizes csapot. Ha a víz elkezd lassan leszivárogni, nyissuk ki a csapot teljesen és jó 5 percen át folyassuk a vizet, hogy a sósav minden maradékát eltávolítsuk a csövekből. Amennyiben a dugulás továbbra is fennáll, érdemes szerelő segítségét kérni.

Duguláselhárítás Budapest – V. kerületben

Budapest-5-kerület

Portálunkon a vízvezeték szerelés technológiájáról is olvashat, megtudhatja, hogy miből készülnek a vízvezeték szerelők által leggyakrabban használt csövek és vezetékek. A műanyag csövek mellett budapesti vízvezeték szerelő csapatunk lágy és kemény rézcsővel, KPE és PVC csövekkel is dolgozik. Minőségi anyagok felhasználásával a legjobb munkát mi végezzük Budapesten.

Csapok, csaptelepek cseréjét, de akár azok javítását is megoldjuk, ha vízvezeték szerelő csapatunkhoz fordul segítségért. Nem minden esetben kell kidobni a hibás csapot, az sok esetben megjavítható, és általában kevesebbe is kerül ez a munkálat. Vízvezeték szerelő budapesti csapatunk a kliens érdekeit tartja szem előtt, és aszerint végzi a dolgát.

V. kerület – Duguláselhárítás
4.8 (96%) 5 votes