V. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás V. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó,  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fővezeték, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Lefolyótisztítás és fertőtlenítés  a kerület minden részén.

Duguláselhárítás  sósavval – Csak óvatosan!

Az egyik legősibb módszer a dugulások megszüntetéséhez. Sok háztartásban még ma is kizárólag a lefolyók tisztításához tartanak otthon sósavat, ami egy rendkívül veszélyes vegyi anyag. A vízvezeté kszerelők álláspontja az, hogy a sósavat csak akkor vessük be, amikor már semmilyen más megoldást nem látunk. Hogy miért?

Ha a kelleténél tovább hagyjuk állni, súlyos problémákat okozhat a lefolyóvezeték rendszerben. Korrodálhatja a fémből készült csöveket és illesztéseket, ezzel jelentősen lerövidíti otthonunk csatorna hálózatának élettartamát és további problémákat okozhat.

Gumikesztyűben és csakis alaposan átszellőztetett helyiségben fogjunk hozzá a duguláselhárításhoz. Használat közben figyeljünk arra, hogy a sósav ne fröccsenjen ki, mivel a zománcozott felületeket is tönkreteheti ez a maró anyag. 10 percig hagyjuk hatni, majd 2-3 percre fél fordulaton nyissuk ki a hideg vizes csapot. Ha a víz elkezd lassan leszivárogni, nyissuk ki a csapot teljesen és jó 5 percen át folyassuk a vizet, hogy a sósav minden maradékát eltávolítsuk a csövekből. Amennyiben a dugulás továbbra is fennáll, érdemes szerelő segítségét kérni.

Duguláselhárítás Budapest – V. kerületben

Budapest-5-kerület

V. kerület – Duguláselhárítás
5 (100%) 2 votes