Vákuumpumpa a dugulások ellen

Sokszor merül fel az igény a duguláselhárítások során, olyan kíméletes, de hatékony eszközre, ami gyorsan és sérülés mentesen megoldja a hozzáférhetetlen csőszakaszok dugulását. Ilyen eszköz a vákuumpumpa vagy más néven: szívó-nyomó pumpa.

Rems szívó-nyomó pumpa
Rems szívó-nyomó pumpa

Itt ne egy hobbi eszközre gondoljunk, ami bármely barkácsáruházban kapható, hanem egy ipari, igen drága dologra mely megvásárlása csak a duguláselhárító szakembereknek éri meg. Az eszköz műanyag, gumi és rozsdamentes anyagok felhasználásával készül.

Rothenberger szívó-nyomó pumpa
Rothenberger szívó-nyomó pumpa

Különböző méretű gumi adapter fejek fejek járnak hozzá, ami a tökéletes illeszkedést segíti elő az eldugult csőszakasz végére. Az eszköz végén található karral, óriási nyomó és szívó erő állítható elő. A rövidebb adapter a szifonokhoz a hosszabb adapter a WC. kagylóhoz alkalmazható.

Hol használják a szakemberek a vákuumpumpát ? Leginkább, beépített kádak, zuhanytálcák, WC. csészék dugulásainak gyors és kíméletes elhárításánál.

Gyártó cégek: Rothenberger, Rems, G.drexl.

Duguláselhárítás Budapest összes kerületében – fix áron, garanciával. A legjobb házi praktikákat és ötleteket az otthoni duguláselhárításhoz ! Csatornatisztítás Budapest összes kerületében nagy szakértelemmel. Csatornakamerázás és WOMA csatornamosatás Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás – olcsó árakkal, azonnali kiszállással, garancia vállalás a munkára. Non-stop, hétvégi ügyelettel! Ezenkívül rengeteg hasznos tanácsot olvashat még weboldalunkon.

Vákuumpumpa a dugulások ellen
Szavazzon!