Vélemények

Rólunk mondták a tisztelt megrendelők:

Zuglói családi házunkban keletkezett egy nagyon makacs dugulás. Már volt kint egy másik csapat aki nem boldogult vele, kicsit elkeseredtem. Miután kihívtam a vállalkozás munkatársát, egy csatornakamerázás után kiderítette, hogy a csatorna cső felett lévő hatalmas ezüstfenyő gyökerei gyakorlatilag összetörte a csatornát. Vízvezeték szerelő munkatársaival még az nap kiásták és kicserélték az érintett csőszakaszt. Nagy kő esett le a szívemről a munka befejezése után.
Jankovics Mónika – Zugló

A WC. volt teljesen eldugulva. Sajnos bele pottyant az illatosító, de tovább ment a fővezetékbe és totális dugulást okozott. A telefonos egyeztetés után, pontosan megérkeztek a duguláselhárító szakemberek. Ami már az elején tetszett, hogy minőségi szerszámokkal és gépekkel dolgoztak. A csészét szakszerűen felvették, majd a csőgörénnyel kb. 3 méternél megtalálták a lefolyóba rekedt WC. illatosítót. A szakszerű csésze visszaszerelés után tökéletesen lehetett használni újra a WC.-t.
Andai Béla XI. kerület (Etele út.)

Az interneten böngészve találtam erre az oldalra, mivel fix áras szolgáltatást hirdettek. Nagyon megkínlódtak, mert egy közel 15 méter hosszú mosogatós lefolyó volt eldugulva, de a kialkudott áron csinálták végül meg. Aminek nagyon örültem, hogy rengeteg hasznos tanáccsal láttak el, hogy minél később keljen újra találkoznunk. Amit mindenkinek csak ajánlani tudok én is, legalább havonta csinálják meg: szódabikarbóna és ecet + nagy lábas forróvíz. Hálás vagyok a korrekt munkáért.
Keresztúri Józsefné XII. kerület – Pozsony út.

Miután leégett a mosógépünk a szerelő azt mondta, hogy sürgősen tisztíttassuk ki a mosógép lefolyórendszerét mert nagyon el van dugulva. Több sikertelen telefonálgatás után, (mert sokan el sem vállalták) végre rátaláltam a fiúkra. A falba épített mosogatószifon volt a tettes, amit az “okos” burkoló teljesen körbeépített és becsempézett, tehát a tisztítása teljesen lehetetlen volt. A srácok óvatosan kiépítették, a csövet áttisztították, majd beszereltek egy külső szifont, amit már én is, (mint nyugdíjas) egyszerűen ki tudok tisztítani. Nagyon szépen köszönöm.
Balázs Mária (Dunakeszi, Mihály utca)

Már több éve vesszük igénybe a cég szolgáltatásait. Mindig pontosan érkeznek a duguláselhárító szakemberek, korrekt áron dolgoznak és tisztaságot hagynak maguk után. Óriási strang dugulásunk volt eset 8 órakor, de szó nélkül  és 1 óra múlva megérkeztek. Csak ajánlani tudom minden megrendelőnek a vállalkozást.
Kárpáthy Endre (Közös képviselő) – Újpest