VI. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás VI. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó,  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fővezeték, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Lefolyótisztítás és fertőtlenítés  a kerület minden részén.

Duguláselhárítás Budapest VI. kerület
Duguláselhárítás Budapest VI. kerületben

 A lefolyók tisztán tartása

A komoly dugulások és a lefolyókból áradó szag sok kellemetlenséget tudnak okozni a lakás vizes helyiségeiben. Orvosolni többféle házilagos megoldással lehet őket, de a legjobb, ha megelőzzük a kialakulásukat. A lefolyók folyamatos tisztán tartása közel sem olyan piszkos és bonyodalmas feladat, mint megküzdeni a dugulásokkal vagy bűzzel.

A vízvezeték szerelők szerint sokan elkövetik azt a hibát, hogy megelőzésképpen rendszeresen használják a boltban kapható lefolyótisztítókat. Ezek a maró hatású vegyszerek sem a csöveknek, sem a környezetnek nem tesznek jót és spórolni sem lehet velük, hiszen egy flakon éppen egy használatra elég. Léteznek jóval kíméletesebb módszerek is, például a szódabikarbóna, mely környezetbarát, nem veszélyes a gyerekekre nézve, ráadásul nagyon olcsó.

Bizonyos időközönként öntsünk belőle egy jó bögrényit a lefolyóba, majd hagyjuk állni, ameddig csak lehet. Ha elutazunk néhány napra, ezzel a módszerrel megakadályozhatjuk, hogy a lefolyó jellegzetes szaga csapja meg az orrunkat, amint belépünk az ajtón. Egy alapos lefolyótisztításhoz keverjünk össze szódabikarbónát ecettel, majd 15 perc múlva forró vízzel öblítsük le.

Duguláselhárítás Budapest – VI. kerületben

Budapest-6-kerület

VI. kerület – Duguláselhárítás
Szavazzon!