VII. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás VII. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Magasnyomású csatorna mosatás és kamerás csatornavizsgálat.  Lefolyótisztítás és fertőtlenítés  a kerület minden részén.

Duguláselhárítás Budapest VII. kerület
Duguláselhárítás Budapest VII. kerületben

 Dugulás megszüntetése a zuhanyzóban

A zuhany lefolyója a hajcsomók és a lerakódott szappan miatt könnyen eldugulhat. Az alábbi módszereket követve házilag is orvosolhatjuk a problémát.

1. Öntsünk szódabikarbónát a lefolyóba, majd öblítsük le ecettel. Ezek azonnal reakcióba lépnek egymással, hogy intenzívebb legyen a hatás, azonnal dugjuk be a zuhanytálca lefolyóját. 5-10 perc múlva 3-4 bögre forró vízzel öblítsük le.

2. Ha pumpát használunk, legalább a gumiharang felének vízben kell állnia. A lefolyóra merőlegesen tartsuk, majd gyors, határozott mozdulatokkal kezdjük meg a pumpálást.

3. Öntsünk lefolyótisztítót a lefolyóba, majd a gyártó utasításait követve várjuk ki a hatóidő leteltét. Mikor forró vízzel leöblítjük, érdemes a pumpát is használni. Soha ne keverjünk két különböző típusú lefolyó tisztítószert!

4. A csőgörény kampós felét vezessük le ütközésig a lefolyócsőbe. Ha elakadna, tekerjük meg a kart, míg a spirál lassan elkezd lejjebb haladni. Ha elértük a dugulást, óvatosan tekerjük ellenkező irányba a csőgörényt, ami összegyűjti a szennyeződéseket.

5. Ha egyik módszer sem vált be, makacs dugulással állunk szemben, melyhez érdemes vízvezeték szerelőt hívni.

Duguláselhárítás Budapest – VII. kerületben

Budapest-7-kerület

Lefolyótisztítás és vízvezeték szerelés:
Üzemi, éttermi konyhákban és mosdókban bármilyen vízvezetékekkel kapcsolatos hibákat elhárít vízvezeték szerelő csapatunk. Mivel egy éttermi vagy üzemi konyhában a vízhálózat bármilyen meghibásodása súlyos következményekkel járhat, hívjon időben bennünket, hogy mielőbb meg tudjuk oldani a ránk váró feladatot. Vízvezeték szerelő munkatársaink gyorsan a helyszínre érkeznek, és elhárítják a hibát.

Látogasson el portálunkra, ahol betekintést nyerhet a vízvezeték szerelő munka rejtelmeibe. A vízvezeték szerelő szakembereink által leggyakrabban felhasznált alapanyagokról, azok minőségéről és rendeltetéséről is olvashat honlapunkon. Portálunkon kérdezhet is tőlünk, árajánlatot is kérhet, és ami a legfontosabb: megtalálja telefonszámunkat, és bármikor hívhat, ha szüksége van ránk.

VII. kerület – Duguláselhárítás
5 (100%) 3 votes