VIII. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás VIII. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó,  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezeték spirálos technológiával történő duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Magasnyomású csatorna mosatás és kamerás csatornavizsgálat.  Lefolyótisztítás és fertőtlenítés  a kerület minden részén.

Duguláselhárítás Budapest VIII. kerület
Duguláselhárítás Budapest VIII. kerületben

3 módszer a mosogató dugulásának megszüntetésére

A mosogató eldugulásával minden konyhai munkának vége szakad. Ha szerencsénk van, az alábbi 3 módszer közül legalább egy beválik és a mosogató újra használható lesz.

Pumpa

A mosogatót kb. félig töltsük tele forró vízzel, majd kezdjük meg a pumpálást. Ha dupla mosogatótálcánk van, a másik lefolyóját dugjuk be vagy tömítsük el egy ronggyal, hogy a cső máshol nem kaphasson levegőt. A pumpát gyorsan mozgassuk fel-le, majd ellenőrizzük, hogy a víz elkezdett-e lefolyni. 10 percig érdemes próbálkozni, ha addig nem történik változás, jöhet a következő lépés.

Ecet és szódabikarbóna

Ha a mosogatóban maradt víz, merjük ki belőle, majd 1 bögre szódabikarbónát öntsünk a lefolyóba. Ezután öntsünk rá 1 bögre ecetet és dugjuk be a mosogatót, hogy az ecet intenzívebben tudjon hatni. Várjunk 5 percet, majd forró vízzel öblítsük át a lefolyót.

Szifon szétszerelése

Amennyiben a dugulást még mindig nem sikerült elhárítani, a mosogató alatti szifonnal próbálkozzunk. Csavarjuk szét a csövet, a benne lévő vizet öntsük egy tálba, majd alaposan tisztítsuk meg a szifont. Összeszerelésnél figyeljünk a tömítések helyes sorrendjére, hogy elkerüljük a szivárgást.

Duguláselhárítás Budapest – VIII. kerületben

Budapest-8-kerület

Vízvezeték szerelő munkát végző csapatunk Budapesten bárhová kiszáll, és ezért nem számol fel költséget. Ezen felül azt is elmondhatjuk, hogy minőségi munkát végzünk, és nem hagyunk csatateret magunk után. Lehet szó kádcseréről vagy meghibásodott vízcsap kicseréléséről, minden munkát elvégzünk, amit egy vízvezeték szerelő el tud végezni. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kertcsapok téliesítése is szerepel a vízvezeték szerelő szolgáltatásaink között. Ha nem hívta időben a budapesti vízvezeték szerelő szakemberünket, és elfagyott a kertcsap vagy a vezeték, akkor a helyreállítást bízza ránk, mi gyorsan megoldjuk a problémát. Mi vagyunk a legjobb vízvezeték szerelők Budapesten, így akár az egész Pest megye területéről hívhat minket.

VIII. kerület – Duguláselhárítás
5 (100%) 6 votes