X. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás X. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Magasnyomású csatorna mosatás és kamerás csatornavizsgálat.  Lefolyótisztítás és fertőtlenítés  a kerület minden részén. Korrekt árak, precíz és tiszta munkavégzés.

Duguláselhárítás Budapest X. kerület
Duguláselhárítás Budapest X. kerület

Vállalkozásunk specialitása a mosogató, kád,  mosdó, WC. és padlóösszefolyó duguláselhárítás.

Duguláselhárítás  WC. pumpával. – Így használjuk helyesen!

A WC. pumpa jóval több esetben képes megszüntetni a dugulást, mint hinnénk. Sokan azonban nem tudják, hogyan kell helyesen használni, ezért nem is szavaznak neki túl nagy bizalmat.

Először zárjuk el a WC.-tartály elzáró csapját, nehogy túltöltődjön. Fogjuk a pumpát és illesszük pontosan a lefolyóhoz, úgy, hogy legalább a gumiharang felét ellepje a víz. Ha nincs elég víz a WC. Csészében, öntsünk hozzá néhány pohárral. Ügyeljünk arra, hogy a pumpa egyenesen álljon, csak így tud minden oldalánál a lefolyóhoz tapadni.

Ezután kezdjük meg fel-le mozgatni, továbbra is figyeljünk rá, hogy sehol ne kapjon levegőt. Minden pumpálásnál teljesen nyomjuk ki belőle a levegőt és hirtelen húzzuk vissza. Ha előtte bármilyen vegyszert, lefolyótisztítót öntöttünk a WC.-be, használjunk védőszemüveget és gumikesztyűt, mert a víz könnyen kifröccsenhet.

Miután néhányszor megismételtük a pumpáló mozdulatot, hirtelen rántsuk le a pumpát a lefolyóról. Jó esetben a víz elkezd lefelé folyni, ha mégsem így történne, pumpáljunk még néhányat. Előfordulhat, hogy a dugulás még ezek után is fennáll, akkor itt az ideje elővenni a csőgörényt.

Duguláselhárítás Budapest – X. kerületben

Budapest-10-kerület

Mindenhol fontos a tapasztalat, a legjobb szakembereket minden téren egyedül a tapasztalat szüli. Ugyebár a vízvezeték szerelés sincs másképp. Nálunk akár 25 éves tapasztalattal rendelkező vízvezeték szerelők várják önt, akik olcsó, de minőségi munkával látják el. Bármilyen vízvezeték szerelői gondja van, keressen meg minket. Akár teljes lakás felújítást is vállalunk!

Vízvezeték szerelőt keres, akit jellemez a pontos, precíz munka, kreativitás, gyorsaság, megbízhatóság, rugalmasság, pontosság, reális áron, rejtett költségek nélkül? Több mint 3000 elégedett megrendelő! Amennyiben Budapesten vagy Budapest környékén él, akkor a legjobb helyen jár! Látogassa meg weboldalunk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és biztosan nem csalódik majd bennünk.

X. kerület – Duguláselhárítás
5 (100%) 4 votes