XI. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XI. kerületben

Duguláselhárítás IX. kerületben – Ferencvárosban. Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk. Fürdőszoba,  konyha, WC, garázs, pince és a kültéri dugulások elhárításában segít csapatunk. Fővezeték, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Magasnyomású csatorna mosatás.

Duguláselhárítás Budapest XI. kerület
Duguláselhárítás Budapest XI. kerület

A fürdőkád dugulásának megszüntetése vegyszerek nélkül

Az esetek 80%-ban percek alatt elháríthatjuk a fürdőkád lefolyójában keletkezett dugulást vegyszerek és vízvezeték szerelő nélkül is. Ha éppen nincs otthon lefolyótisztító vagy a környezettudatosság miatt nem szeretnénk ezeket a durva kemikáliákat használni, több lehetőség közül is választhatunk, hogy a kádban újra gond nélkül folyjon le a víz.

A legjobb, ha elsőként a pumpát vesszük elő. A gumiharangot szorosan nyomjuk a kád lefolyója fölé, hogy minden oldalról légmentesen tapadjon, majd kezdjük meg a pumpálást. A hajcsomók, az apró tárgyak és lerakódások a vákuum hatására könnyen elmozdulnak, ezért sokszor néhány mozdulat elég a dugulás elhárításához.

Amennyiben a pumpa nem válna be, fogjunk egy csavarhúzót és távolítsuk el a lefolyó fedelét. Egy vékony drót segítségével piszkáljuk ki a szennyeződéseket, hajcsomókat, majd csavarozzuk vissza a fedelet. Ugyanezt érdemes a túlfolyónál is elvégezni.

Egy hosszabb drót segítségével a csőben mélyebbre is le tudunk nyúlni és kihúzhatjuk az eltömődést okozó szennyeződéseket. Ha a lefolyó nem teljesen tömődött el, bőséges forró vízzel is nagyon jó eredményt érhetünk el.

Duguláselhárítás Budapest – XI. kerületben

Budapest-11-kerület

XI. kerület – Duguláselhárítás
Szavazzon!