XI. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XI. kerületben

Duguláselhárítás IX. kerületben – Ferencvárosban. Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk. Fürdőszoba,  konyha, WC, garázs, pince és a kültéri dugulások elhárításában segít csapatunk. Fővezeték, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Magasnyomású csatorna mosatás.

Duguláselhárítás Budapest XI. kerület
Duguláselhárítás Budapest XI. kerület

A fürdőkád dugulásának megszüntetése vegyszerek nélkül

Az esetek 80%-ban percek alatt elháríthatjuk a fürdőkád lefolyójában keletkezett dugulást vegyszerek és vízvezeték szerelő nélkül is. Ha éppen nincs otthon lefolyótisztító vagy a környezettudatosság miatt nem szeretnénk ezeket a durva kemikáliákat használni, több lehetőség közül is választhatunk, hogy a kádban újra gond nélkül folyjon le a víz.

A legjobb, ha elsőként a pumpát vesszük elő. A gumiharangot szorosan nyomjuk a kád lefolyója fölé, hogy minden oldalról légmentesen tapadjon, majd kezdjük meg a pumpálást. A hajcsomók, az apró tárgyak és lerakódások a vákuum hatására könnyen elmozdulnak, ezért sokszor néhány mozdulat elég a dugulás elhárításához.

Amennyiben a pumpa nem válna be, fogjunk egy csavarhúzót és távolítsuk el a lefolyó fedelét. Egy vékony drót segítségével piszkáljuk ki a szennyeződéseket, hajcsomókat, majd csavarozzuk vissza a fedelet. Ugyanezt érdemes a túlfolyónál is elvégezni.

Egy hosszabb drót segítségével a csőben mélyebbre is le tudunk nyúlni és kihúzhatjuk az eltömődést okozó szennyeződéseket. Ha a lefolyó nem teljesen tömődött el, bőséges forró vízzel is nagyon jó eredményt érhetünk el.

Duguláselhárítás Budapest – XI. kerületben

Budapest-11-kerület

Budapesten és környéken többéves tapasztalattal állunk az Önök rendelkezésére ahol vízvezeték szerelőink magas szintű szolgáltatásait nyújtva biztosítják ügyfelei megelégedését fürdőszobája felújítással, új fürdőszoba szereléssel, mosógépe és mosogatógépe bekötésével, csap- WC kagyló-, és WC tartály-, kád cserével, vízóra cserével, fürdőszoba teljes felújításával, csatornázási munkálatokkal, kerti csapok javítása illetve beszerelése, és bármely más ezekhez köthető munkálatokkal.

Ha Budapest területén vagy környéken vízszerelőre van szüksége és igényes munkát akar, keressen bizalommal, vagy kérjen árajánlatot Profi, referenciákkal rendelkező vízvezeték szerelőink állnak rendelkezésére a nap bármelyik órájában, akár hétvégeken is. Megbízhatóság, magas szintű, többéves felkészültség, alacsony árak,a legapróbb szerelési vagy javítási munkálattól a legnagyobb felújításokig teljes körű ügyintézéssel, tervezéssel, rövid és határidővel ,garanciával várjuk jelentkezését.

XI. kerület – Duguláselhárítás
5 (100%) 4 votes