XII. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XII. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Magasnyomású csatorna mosatás.

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XII. kerület
Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XII. kerület

Duguláselhárítás vegyszerekkel – Mit kell tudnunk róluk?

A lefolyótisztítók kaphatók folyadék, gél vagy por változatban, azonban mindegyikükben közös, hogy nagyon erős, maró hatású vegyszereket tartalmaznak. Fő összetevőik a lúg és a kénsav, melyek a bőrrel érintkezve égési sérülést, a szembe kerülve akár vakságot is okozhatnak.

A lefolyótisztítóknak számtalan típusa létezik, ezeken belül is külön találunk a kádakhoz, mosogatókhoz és a wc-hez alkalmas változatokat. Mivel a legtöbbjük hőt termel, a használatuk közben keletkező gőzzel is vigyázni kell. Mielőtt beleöntenénk őket a lefolyóba, gondoskodjunk arról, hogy a helyiség jól szellőzzön és ne hajoljunk sokáig a lefolyó fölé.

Ezek a termékek a régi fémcsövekben gyakran nagy kárt okoznak, ezért a vízszerelők nem is szokták őket ajánlani. Ha a kelleténél többet vagy gyakrabban használjuk őket, a műanyag csövek is megsínylik a maró hatást.

Mivel kémiai anyagokról van szó, soha ne keverjünk különböző típusú lefolyótisztítókat, hiszen nem tudhatjuk, hogy reakcióba lépnek-e egymással. Környezetvédelmi okokból sem célszerű a duguláselhárítást rögtön ezekkel az ártalmas kemikáliákkal kezdeni.

Duguláselhárítás Budapest – XII. kerületben

Budapest-12-kerület

XII. kerület – Duguláselhárítás
Szavazzon!